Hogyan élnek a megvilágosodottak?
Figyelt kérdés
A jogik tanitásai.2023. máj. 2. 23:22
51/73 anonim válasza:
a tik az a tyúk? Az is kell feltétlenül a megvilagosodashoz? Nem tudom, hova rakjam, de majd megildjuk.
52/73 anonim válasza:
A hölgy tanítvány az idealis egy osho kurzusra
53/73 anonim válasza:
Szexguru és gazdag emberek guruja, kissé beszédes, de én tisztelem a munkásságát!
54/73 anonim válasza:
Nem a tanító számit mert ezt már most megmondhatom hogy nem az számit tehát azt se mondom engem válassz mint sokan, azt se mondom ne engem válassz, mert ez a döntés a tied. Ezt a döntési jogod megmarad számodra ez nekem szent és sérthetetlen a döntésed. Meglehet nézni a többiek hogy futtatják magukat a netten. Na?
Nekem semmi ilyen ez nem a vagyonról szól én is csak szállást és kajára kell tényleg csak annyit várok az élettől hogy létezzek. Mert az elég nekem , nekem egyébként nincsenek vágyaim. Ezt tudom nehéz megérteni, de ez egy ilyen másféle állapot, ez szinte megérhetetlen
57/73 anonim válasza:
#56 Köszönöm a megértésedet ez csak természetes. Mostmár láthattad a felszínét a megvilágosodásnak de még nem a legjobb szögből. Addig még sokat kell tanulnunk. De én csak ritkán szólok akinek nem szimpatikus most szólok. Néha a teremtő súgja olyankor mondom ez nem rajtam áll mikor van. Csenddel tanítanék zoom-on. Én közbe nem alszok csak mélyen meditálok.
58/73 anonim válasza:
Nem halt meg, csak szintet váltott.
59/73 anonim válasza:
Kérem vissza 38-as komolyságát! 😪
60/73 anonim válasza:
Mesélek a tanítómestereimről is, hogy milyen emberek voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!