Hogyan élnek a megvilágosodottak?
Figyelt kérdés
A jogik tanitásai.2023. máj. 2. 23:22
3/73 anonim válasza:
Elvonulhatnak az élettől, de az igazi bölcsek egy nyüzsgő nagyvárosban is képesek kiegyensúlyozottak maradni.
Megélik igazi önvalójukat és ennek a jelenlétnek az energiáját árasztják a környezetük felé is, így akaratlanul is hatnak másokra és kimondott szavak nélkül tanítanak.
4/73 anonim válasza:
Fáradtak, kialvatlanok....a folyamatos fénytől sosem tudnak aludni :(
6/73 anonim válasza:
Egy magasan fejlett lélek a puszta jelenlétével is tanít.
7/73 anonim válasza:
Fogalmi zavarban vannak, akik azt gondolják a személyes megvilágosodás azonos valamiféle automatikus guru állapottal.
8/73 anonim válasza:
De a megvilágosodásnak is fokozatai vannak, például a beavatás, de annak is fokozatai vannak. Nem minden beavatott megvilágosodott, de minden megvilágosodott beavatott.
9/73 anonim válasza:
8: attól függ melyik beavatásra fizettél be.
10/73 anonim válasza:
Ez egy Mooji anekdota:
Megvilágosodás előtt:
"Fát vágtam és vizet hordtam."
Megvilágosodás után:
"Fát vágtam és vizet hordtam."
Nem tévedés, ugyanaz a kettő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!