Lehetséges a múltba inkarnálódni?
Tehat lehet-e hogy a következő életemben pl 1910-ben szülessek?
Vagy minden inkarnációval újabb történelem íródik visszafelé?
Ja és a történelem nem íródik át. Erre is van bizonyíték. Jézus például fiának vallja Dávidot, aki előtte élt több ezer évvel. Sőt azt is állította, hogy Ábrahám meglátta az ő napját. Szerintem ezek a nagy tanítók mind egy lélekből valók. Az sem kizárt, hogy Buddha előző életében Jézus volt.
A történelem védett. Jézus pedig ismerte a saját történetét és annak tudatában ment keresztre. Mintha tudta volna valahonnan, hogy mi fog vele történni. Talán azért, mert a jövőben leélt egy életet, ahol olvasott magáról. És ott van a kísértő, aki végig azon fáradozott, hogy Jézust elterelje az úttól. Tehát a kísértő lelke is a jövőből jött. Ha nem ugyanaz, mint Jézusé.
Szerintem a történelem fix és megváltoztathatatlan. A lélek pedig oda utazik az időben, ahová rendeli az Atya. És ott vannak azok akik Jézus kereszthalála után megjelentek. Sosem jelent meg Jézus saját testében, hanem el változott testben. Ezért mondom, hogy abban az időben több Krisztus volt, mint gondolnánk. Ráadásúl antikrisztusokról is szó esik. Szerintem az egyház bele nyúlt Krisztus tanításaiba és a Mester ott is hagyta őket, mert egyáltalán belefogtak a pénzgyűjtő akciókba, holott ismeretes, hogy sosem adott pénzt Krisztus a szegényeknek. Hanem közvetlen oldotta meg a problémákat.
Ha elfogadjuk a reinkarnációt és azt is, hogy Jézusba olyan lélek volt, mely megszabadult a lélek tudatlanságától vagy hozzá fért annak korábbi emlékeihez és képes is volt egyszerre más szemszögből másik testből is szemlélni az eseményeket, akkor nyilvánvalóvá válik a trükk. Ami amúgy szellemi és fizikai tudásra épül más életekből.
Kérdező! Közel vagy Isten országához, Hajrá!
Ami volt, elmúlt.
Ami rlmúlt, vissza nem hozható, a múltba visszamenni lehetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!