Milyen karmára utal, hogy a Dalai Láma nyilvánosan szájon csókoltatta a nyelvét egy kisfiúval? Ti mit tettek volna ha a ti gyereketekkel csinálta volna egy vén demens öregember?
Mi nagyon erősen a testünkkel azonosítjuk magunkat, és ehhez alakultak ki a tabuink, szokásaink.
Van ahol el kell takarni a bokát, mert az a nő erotika szimboluma, legtöbbször a női mellet(bár mostanában sokszor már csak a mellbimbót) -de a férfit nem, stb.
Amikor számodra semmi jelentősége nincs a testnek, akkor nyugodtan megfogod érdeklődve másik vállát, vagy combját, hiszen ez csak a test egy tetszőleges része.
Egy 87 éves szellemi mester - egy nagy tömeg előtt- bárki szerint erotikus utalást tesz egy fiúnak?!
Nem szeretném "megfejteni" ennek a jelentését, -nem is tudnám- de sok spirituális úton a jógában és a csikungban is, a nyelv az egyik legfontosabb energiapálya kezdőpontja, ezért zárják rövidre a szájpadláshoz érintve ezt az energiakört a meditációban, és akik ezt nem is tanulják, ők is észrevehetik, hogy a nyelvük néha "magától" is a szájpadlásukhoz ér.
Nem ismerem ezt a hagyományt, nekem fura lenne, de semmi pedofil szexuális irányt nem látok ebben.
Remek érv 32 🙄
Erre válaszul a te szinteden:
Te biztos fideszes vagy, mert buta vagy, és hülyeséget beszélsz. 🙄
31. Lehet hogy én nem értelmezem a szellemi mester jelentését, de az én fejemben egy szellemi mester képes értelmezni a körülötte lévő emberek kulturális szokásait, tabuit stb. és képes úgy viselkedni hogy ezeket ne sértse, vagy ha valamiért muszáj azt úgy teszi hogy ne lehessen félreértelmezni a szándékot (empátia).
A pedofíliát viszont tényleg csak akkor lehet belelátni a dologba ha az az alap tézis hogy a lámának alapból van ilyen hajlama (nem lehetetlen) és kezd "elhülyülni" (demencia), és épp ezért már nem képes az ösztön énjét kordában tartani.
30. Szokásos retard troll beböfögés olyantól aki még az értő olvasásra se képes, esetleg trollkodik de azt is sz*r*l mert nem vicces.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!