Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Lehetséges hogy egy öregember...

Lehetséges hogy egy öregember lelkét kaptam meg? Vagy szimplán ez lenne a stílusom?

Figyelt kérdés

Lehet kicsit hosszú lesz :D

Aminap, egyik ismerősöm aki ezotériával foglalkozik szóvá tette hogy azért van ilyen "öregemberes" stílusom, mert egy öregember reinkarnációja vagyok.

Az öltözékemen ugyan nem látszik meg, hisz teljesen normális ruhákat hordok. De szinte csak komoly témákról tudok beszélgetni ezért sokkal jobban kijövök a nyugdíjasok al mint a korosztályommal. Sokszor van olyan hogy ha beszélgetek egy korombelivel már keresem a kifogásokat hogy miért kell lelépnem, ha úgy adódik hogy egy idős emberrel kell beszélgetnem akkor észre sem veszem hogy repül az idő. Sokszor gondolok arra hogy milyen lehetett a 30-as, 40-es években élni. De nem úgy hogy csak elképzelem hanem mintha rendesen át élném. A hírekről nem a neten, televízióban hanem újságból tájékozódom, Mind ezek mellett a zenére is nagyon igényes vagyok. A mai slágereket abszolút nem hallgatom meg. (de nem is szólom le őket.) Inkább 40-es évek beli jazz zenét hallgatok ráadásul bakelit lemezeken amik még a nagyapámé voltak.

Szóval a lényeg annyi hogy ő a fent említett dolgaimból ezt szűrte le. Amit hülyeségnek tartottam, de mostmár kicsit érdekel a dolog. Sokat olvastam is a reinkarnációról.

2020. jún. 5. 23:53
 1/8 A kérdező kommentje:
El felejtettem leírni hogy a városomban a több száz éves elhagyatott épületekbe is be szoktam menni, de nem rongálni meg vandálkodni hanem nézegetem magát az épületet hogy milyen volt a felépítése, mi hogy lehetett benne elrendezve, facebookon is benne vagyok pár olyan csoportba ahol a városomról töltenek fel nagyon régi képeket, és ezeket órákig képes vagyok nézegetni egy jó szivar, whiskey és egy Jazz lemez társaságában.
2020. jún. 5. 23:56
 2/8 anonim válasza:
69%
Szerintem ez hülyeség. Szimplán szereted azt a korszakot. Ez velem is sokszor megesik.
2020. jún. 6. 00:14
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Tehát a 30-as, 40-es években csak jazz zenét hallgató öregemberek éltek. Ez nagyon logikusan hangzik.

Előző életedben öregemberként születtél, éltél és haltál meg.

Nem akarom megsérteni az ezos ismerősöd, de eléggé hülye. Az emberek egy jó része idős korában hal meg.

2020. jún. 6. 00:17
 4/8 anonim ***** válasza:
78%

Utolsónál a pont, attól h valaki öregen hal meg, attól fiatalon születik újjá, lelkileg is.

Csak szereted a klasszikusokat. Én is szeretem Frank Sinatrat, a régi divat is képeken nézve vonz, elmerengek néha azon milyen lehetett volna akkor élni. De ettől még nem vagyok öregember újjászületve. Csak kedvelem a klasszikus, letisztult stílust, ahogy valószínű te is.

2020. jún. 6. 05:13
 5/8 anonim ***** válasza:

Mindenki, aki előző életében nem fiatalon halt meg, egy öregember reinkarnációja.

Ilyen a stílusod, am nem is öreges, nem vágom miről beszéltek. Kicsit módi vagy, ennyi.

2020. jún. 6. 13:08
 6/8 anonim ***** válasza:
37%
Érdekes...híreket újságból olvasol, de pont egy netes oldalon teszel fel egy ilyen kérdést.... 😆 Érzed hogy ez mekkora kamu faktor? 😀
2020. jún. 6. 14:06
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia! Én is a régi dolgokat szeretem. Reneszánsz, és gregorián énekek( igen tudom, ciki)

Szóval, nem lehetsz egy öregember reinkarnációja. Egy lelked van, és az születik mindig újra, új testekben. Bár az lehet, hogy valamelyik előző életed hatással van a mostanira. Ez gyakran előfordul. Úgy értem, hogy pl.: a 40- es években éltél, és kicsit rád ragadt ez a stílus. Ez jó, mert valamennyire emlékszel milyen voltál előző életedben. Ismerek olyan embert, aki emlékszik rá hogyan halt meg - egyik előző éltében.

Remélem tudtam segíteni, ha van kérdésed nyugodtan írj privátban.

Aki pedig nem hisz ezekben a dolgokban, az légyszi tartsa meg a véleményét magának mert....nem vagyunk egyformák.

2020. jún. 6. 20:19
 8/8 anonim ***** válasza:

Kérdezzed meg az ismerősödet "aki ezotériával foglalkozik", hogy mennyivel lenne jobb neked, ha csecsmőkorban elhúnyt lelkével születtél ebbe a világba?

.

Kedves ismerősödnek pedig magyarázzad el, hog a reinkernáció UGYANANNAK a léleknek ismételt születése - igaz, új testbe.

2020. jún. 8. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!