Egy zenész kicseleszte évtizedekig a halált. Mégis hogyan csinálta?
"1976-ban nekihajtott egy fának autójával"
- Nem mindenki hal bele egy ilyen balesetbe.
"1977-ben csodával határos módon túlélte azt a repülőgép-katasztrófát, amelyben szinte a zenekar minden tagja életét vesztette"
- 26 utasból 6-an haltak meg. A tagok közül Billy Powell és Leon Wilkeson se halt meg.
"2003-ban ötszörös bypass-műtéten esett át, 2015-ben pedig súlyos szívrohamot kapott és számos szívműtétet hajtottak végre rajta, de mindezek ellenére a zenekar aktív tagja maradt"
- Ergo az orvosoknak köszönhető, hogy nem halt meg, nem a halál kicselezésének.
Akkor haladjunk szépen sorjában.
1. Alkut kötött a Sátánnal. Na hát akkor biztosan belehalt volna a balesetbe, Sátán ugyanis nem a megbízhatóságáról híres.
2. Istennel kötött alkut. Azt szinte minden keresztény megteszi, ám mégis ugyanúgy halandóak mint az összes többi ember.
3. Csak egy mezei démonnal. Hát nem is tudom, nekik alapból nincs is akkora hatalmuk, hogy megtudjanak óvni az élet veszélyeitől.
4. Más vallás isteneivel kötött alkut. Azt is megtette az ókorban szinte mindenki, majdnem összes pogány vallás szinte arról szólt, hogy amolyan szerződéses viszonyban voltak az isteneikkel, én adok neked, építek szentélyt, ápolom a kultuszodat, cserébe te pedig segítsz nekem mindenben.
Mégsem tudnánk róla, hogy létezne valamilyen a régi korból származó halhatatlan ember. Szóval ez is kilőve......
5. Ez volt megírva a sors könyvében. Nem tudom, de nem tartom valószínűnek.
6. Csak szerencséje volt. Yes:) Számomra ez a legvalószínűbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!