Hogy tudnék oly módon meghalni, hogy soha többé ne támadjak fel?
Az, aki ezt gondolja, ezt a kérdést kiírta, mindenképp el fog múlni, ez a személyiség csak erre az egy életre szól.
A lélek fejlődik tovább, lesznek jó-rossz eletei még.
3, ez a lényeg, nem értem miért aggódik bárki a következő élete miatt.
Felőlem aztán lehetek vak koldus is, kit érdekel?
A lényeg hogy én végre megszűnök létezni
Kérdező! Volt már ezzel kapcsolatos tapasztalatod?
Honnan tudod, hogy úgy lesz?
Láttad, hallottad, olvastad, elhitted?
Előbb inkább tisztázni kellene, mit is értünk feltámadás alatt. Ténylegesen soha nem fogsz a koporsóból kimászni, tehát ilyen szempontból örökre meghalsz. A tested elporlad, semmi nem marad. Viszont az utódaid öröklik a génjeid, vagy az ismerőseid őrizni fogják a szellemed.
Persze ha kitalált világban gondolkozol, ahol kitalált szabályok vannak, akkor azt tisztázni kell.
Reinkarnálódásra gondolsz, gondolom.
Sok rossz helyre lehet születni, megértem.
Én sokáig hittem benne, de már nem hiszek semmiben és az én véleményem szerint ezeket kitalálták valakik és bután tartották csak a népeket, hogy az emberek, amikkel bután lehettek tartva, a többi embereket mind ezekkel a kitalálósdi dolgokkal félelemben tartsák az embereket, félelmet keltsenek az emberekben, hogy ne sokan gonoszkodjanak az emberek a földön, hanem úgymond legyen egy rend a földön.
De annyira hiányzik a nagymamám, amióta meghalt 2017-be 82 évesen, mindig csak rá gondolok és már én szerintem halál után nem is létezik semmi, csak bután tartsák az embereket, hogy az embereket meg lehessen nevelni valamivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!