Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » 369-es manifesztáció?

369-es manifesztáció?

Figyelt kérdés
Szaisztok! Az a kérdésem lenne 369-es manifesztácóval kapcsolatban, hogy először 3-szor, utána 6-szor, utána pedig 9-szer kell leírni a mondatot (pl. Holnap kapnifogok egy kiskutyát.), vagy olvastam egy olyan verziót is, hogy 3-szor kell leírni egy tárgyat, egy személyt vagy egy esményt, utána 6-szor hogy mit szeretnél, majd 9-szer, hogy melyik a helyes (vagy jobb) módszer?

2023. jan. 27. 18:06
 1/4 anonim válasza:
100%
Én úgy tudom hogy 3szor az érintett dolgot 6szor hogy mit szeretnél vele es 9szer mintha már megtörtént volna, de van olyan is hogy eldontod mit akarsz es reggel leirod 3szor napkozben 6szor es este felé 9szer.
2023. jan. 27. 19:15
 2/4 anonim ***** válasza:
69%

Az elme nem igy működik.

Ha menifesztálni szeretnél, előbb tanulj meg önmagad lenni.

Szóval irány meditálni.

2023. jan. 27. 19:16
 3/4 anonim ***** válasza:
de csak akkor működik ha közben fél lábon állsz és tapsolsz, különben nem fog!!!!! alapból ez az egész egy nagy kamu, senki se tudja megmondani mi ez és hogyan működik, mindenki csak a levegőbe puffogtat hülyeségeket azért, hogy eladja a szaros kurzusait vagy könyveit vagy online coaching programját, akkor honnan jött most hirtelen ez a tényként kezelt dolog? Itt nincs olyan, hogy jó vagy rossz, vagy ezt így kell azt meg úgy...
2023. febr. 2. 21:17
 4/4 anonim ***** válasza:
Az elme nem képes a jövőt értelmezni. A kapni fogok nem működik... Kapok egy kiskutyát...így próbáld.
2023. ápr. 7. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!