Az nem abszurd egy kicsit azt feltételezni egy új szülött csecsemőröl hogy nem rég egy öregember volt? Lol

Nekem inkább annak a hiánya tűnik fel, hogy ezt a kérdést, hogy van-e lélek, reinkarnáció, stb, nem vizsgálja semmilyen hivatalos kutatás.
Nyugodtan ki lehet szerintem jelenteni, hogy országhatároktól függetlenül a legfontosabb kérdés lenne a világon, hogy lelkek vagyunk-e, és örökké élünk és fejlődünk, vagy nincs lélek, korábbi életek emlékei, stb.
Mégsincs egyetlen hivatalos országos vizsgálat sem ami elvetni vagy megerősíteni szeretné.
Kutatók már többször vizsgálták ezt az elmúlt évezredekben is, és napjainkban is, azonban ezt sosem támogatja senki, az eredmények el lesznek süllyesztve, max magánkiadásooban jelenhetnek meg, és az illető hiteltelenné válik a szakmában.
Nem összeesküvés elmélet, csupán nekem fura.
Elég lenne egy szándék, egy országos felhívás, mondjuk egy évtizedig tartó adatgyűjtés, stb, és lennének bőven ellenőrizhető eredmények.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!