Szerintetek az mért van, hogy halála előtt senki nem gondol a reinkarnációra és inkább a bűnjeiket bánják meg és sajnálják amit nem csináltak életükben?
Figyelt kérdés
2022. nov. 30. 10:01
11/17 anonim válasza:
Atyauristen, mi van veled ember? Le kell rakni a húst, meg mik ezek, amiket írtál? Teljesen szétmosták az agyad, ez nagyon szomorú :(( Sajnos ilyenekből lesznek a sorozatgyilkosok, hogy valami elkattan náluk idővel. Hívj nagyon gyorsan valami segítséget, és menjél dolgozni.
12/17 anonim válasza:
Én gyakran gondolok a reinkarnációra halálomkor. Azt hittem mások is.
13/17 anonim válasza:
Feltéve ha tudod hogy most épp meghalsz… a legtöbb ember nem tudja
14/17 anonim válasza:
Pont azért kellemetlen ezekre gondolni, mert amíg vannak megbánásaik, meg "nem tettem meg de meg kellett volna", addig pont, hogy ezek a lélektartalmak miatt fog még egyszer visszaszületni. Ami azért annyira nem buli, tekintve hogy mi megy a Földön (nem csak most, hanem úgy mindig 😅)
Hogy ezeket feloldja, vagy amit nem tett meg megtehesse, amit elrontott kijavíthassa.
Magyarul, ha ilyenre gondol azzal - szerintem - pont azt erősíti magában, ami egy következő élethez vezet a sz*pórolleren.
Persze ez csak egy fajta látásmód. :)
15/17 anonim válasza:
Kérdező, Te konkrétan hány ember haldoklását kísérted végig, vagy voltál mellettük hosszabb-rövidebb ideig a halálukat megelőző napokban, órákban?
És tudomásod szerint hányan hittek közülük a reinkarnációban?
16/17 anonim válasza:
Mert haláluk előtt még az itteni lényükkel azonosulnak. Ami valóban egyszeri és megismételhetetlen ebben a formájában, amíg ez a világ tart, még ha van is reinkarnáció, tehát van mit siratniuk. Illetve, azért kezdenek hirtelen nagy megbánásba, mert életükben nem volt egy őszinte gondolatuk saját magukhoz, és a halálhoz közeledve egyszerűen megszűnik a mentális erejük, amivel a hazugságaikat tudják táplálni, és hirtelen szakad rájuk az igazság. Aki őszinte életet él, az ezekkel nem a halála pillanatában szembesül, és "kezd el" gondolkozni rajta, az csak békésen belesimul a halálába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!