Ha meghalunk, kb. mennyi idő múlva reinkarnálódunk?
Mitől függ, hogy milyen testbe születünk, milyen neműek leszünk?
Állatok is lehetünk a következő életünkben?
ha jól tudom eléggé változó lehet két élet között eltelt idő (a léleknek fel kell készülnie, vagy valami ilyesmi?, nem tudom, nem vagyok annyira benne)
az hogy milyen testbe születsz a karmádon múlik
ha rossz a karmád akkor egy kőként is újjászülethetsz, ha jó, akkor viszont az előzőnél jobb "kezdő helyzetbe" kerülsz
Változó, lehet pár perc, óra, de évszázadok és évezredek is (ritkább eset).
A nem és a rassz mindig fix marad, emberi lélek pedig csak emberként tud reinkarnálódni. Az állatok lelke teljesen más mint a miénk, és összeférhetetlen lenne. A fizikai test és lélek közt kapcsolat van.
Az hogy milyen testben és körülmények közt leszel pedig a karmán múlik. Általában a testfelépítés vagy vonások hasonlóak lehetnek, de a karmától függően előfordulhatnak veleszületett betegségek is, vagy szögesen más megjelenés. Ha vannak olyan motívumok vagy traumák amik hatással voltak rád ebben az életben akkor azok a következőkben is ott lesznek, ha nem oldod fel. Gyakoriak az ilyen ismétlések az életek közt, mint alkoholizmus, bántalmazó család vagy mérgező párkapcsolat, ezek a leggyakoribbak.
Ha valaki a következő életében öngyilkos lesz, akkor azt mivel érdemelte ki?
Vagy vétlenként meghal egy autóbalesetben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!