Mit csinál lélek 2 leszületés között?
Amikor már biztosan meghalt az előző test amiben benne volt, de még nem született meg, sőt még fasorban sincs a következő test, amiben majd benne lesz. És közben évek telnek el, esetemben például huszonvalahány év volt az.
Ilyenkor mit csinál a lélek? Hol van? Mit érez?
Kérem csak komoly és normális emberek válaszoljanak.
26/n
Szilvi
Ez egy összeveszős téma. Ahány vallás, mind mást gondolnak a reinkarnációról. Sőt, még az egyes emberek között is vanak egyedi értelmezések. Úgyhogy kizárólag úgy olvasd, amit írok, hogy ez szerintem van. Nem objektív igazság, hanem az én véleményem.
A lélek egy másik dimenzióba kerül, ahol ahol valószínű szinte semmi idő nem telik el, míg nálunk 20 év. Egy pillanat alatt eldől mi lesz a következő állomása, és megy is. Szerintem nincs mögötte olyan komplex tervezés, hogy figyelgetné a családokat, ez csak emberi aggyal könnyen felfogható kép. Csak elhagyja a testet az energia, köztesbe kerül, és valahol visszaáramlik egy másik testbe.
Nem érez semmit a lélek a köztesben, az érzés mind a testé, anyagi dolog. Ott igazából nincs szenvedés, de boldogság se, mert ezek csak az emberi létben értelmezhető szavak.
Én úgy tudom/gondolom, hogy csaknem rögtön egy testbe kerül, de nem ő dönti el, hogy hová, hanem az aktuális energetikai állapota. Ha sok xarságot (minél több nyavalyát, feldolgozatlanságot) hagy maga után, annál kisebb a választási lehetőségek köre.
Van szenvedés, átmenetileg. Amíg keresztül nem verekszi magát azon a bizonyos másik világon.
Semmi nem tudatosan dől el, a lélek ugyanis - a testhez hasonlóan - a halál pillanatában szintén meghal.
9-es
Ki volt ez a tanító? Legalább milyen vallású/hitű ember volt?
Honnan gondolod, hogy sokan akarnának fejlődni. Tekintve, hogy az emberek nagy része kb. gondolkodás nélkül éli le az életet, amibe született, kitörés nélkül, ez nehezen elképzelhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!