Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Ha újjászületek akkor lehetek...

Ha újjászületek akkor lehetek másabb mint most?

Figyelt kérdés

Úgy értem lehetek akár más nemű, más nyelvű, más nemzetiségű, vagy más személyiségűnek született személy mint amilyen vagyok? A tulajdonságaim is megváltozhatnak, ugye? Nem fog megőrződni az itt leélt életem része a következőben? Mennyire viszi át a lélek a tulajdonságokat?

Mennyi a valószínűsége annak, hogy hasonló életutam lesz vagy sem a következő? Azért a sors törekedni fog arra, hogy változatosabb esetleg egy 'jobb' életbe kerüljön bele az ember következőnek?

2022. okt. 12. 15:35
1 2
 11/12 Grimfox ***** válasza:
Nem hiszem, hogy a testcsere megoldaná. Főleg ha ugyanezzel a személyiséggel él tovább az új testben. Ugyanazokkal a dolgokkal kellene megküzdenie, mint amikkel most. És ugyanúgy élné meg őket. A reinkarnációban az az "előny", hogy teljesen új emberként kezdődik az élet, így ha ugyanaz a karma is jön elő újra, másként fog hozzáállni, mert más személyiség lesz.
2022. okt. 12. 19:27
 12/12 Darius- ***** válasza:

Igen, barmi lehetsz a kovetkezo életben, ha van.

De eszedbe ne jusson ongyilkossag és hasonlo hulyeség, mert hallottam mar , annak reményében, hogy akkor majd jobb lesz ongyilkos lett valaki. Persze nem nézem ki beloled ezt kedves kérdezo. Az is lehet , hogy rosszabb lesz a kovetkezo élet, mondjuk egy légy, sertés, amit levagnak.

2022. okt. 12. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!