Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Ha válaszhatnál, hogy újraszül...

Ha válaszhatnál, hogy újraszületsz vagy nem, és inkarnálódsz vagy nem, mit választanál? Miért?

Figyelt kérdés
2022. aug. 23. 11:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy újra meg akarok születni. Feladatom van, a pokolba akarok kerülni. A rosszakaróimat akarom főzögetni, grillezgetni egész nap. Elrontották a fiatal koromat. 20 éves korom után derült ki, hogy nem vagyok értéktelen hulladék, és pl egy munkahelyen pénzt adnak a szaktudásomért! Néha beülnék melléjük a láva jakuzziba, hogy érezzem, tényleg olyan rossz-e nekik, amilyet kívánok. Azt kívánom, rokkanjanak bele a sok sportba, és mások hívják őket ny0m0réknak éveken keresztül, ahogy ők engem hívtak, mielőtt a pokolba kerülnek.
2022. aug. 28. 12:59
 12/15 anonim ***** válasza:
Szegénykém, 11-es! Nem lehetett könnyű!
2022. aug. 29. 15:34
 13/15 anonim ***** válasza:

Egyszer hallottam egy olyan kijelentést (nem is egy embertől), hogy az az ember, aki leszületett a Földre, nagyon bátor! Főleg manapság! Az kegyelemnek számít, ha testvérrel jön le, majdnem azonos időben.

Én egyre inkább úgy érzem, hogy ez a világ nem az életről szól. Látjuk majd a következményeket, amikor a halál ácsorog majd minden sarkon. Aki élvezi a javakat, az sokszor másoktól veszi el, vagy tud róla, vagy nem. Úgyhogy ennek nem sok köze van a szellemi élethez. Oké, hogy meg kell élni valamiből, de amikor ennyire a pénz (még inkább a hatalom) határoz meg mindent, ott azért sejthetjük hogy a kőkemény materializmus van jelen. Ha pénzért bármi megvásárolható (még a szabadság is), az már nem az ÉLETRŐL szól! És nagyon sokan ebbe a kényelmi csapdába esnek! Sokkal többre értékeljük a biztonságot, mint a szabadságot. És ezért mindent és mindenkit elárulunk, még a saját anyánkat is!

Ha nem találod a helyed, az nagy valószínűséggel azt jelenti, hogy nem tudsz azonosulni azzal, ami itt van! Ha szerencséd van, segítőtársakra találsz. Ha nem, akkor egyedül bandukolsz! A bolondnak nagy a társasága, a bölcs sokszor magányos, mert ritkaság számba megy a jelenléte.

2022. aug. 30. 07:17
 14/15 anonim ***** válasza:
Fú,nagyon szeretek ezen agyalni,h mikor és milyen életbe születnék újra,mert ha tényleg létezik reinkarnáció-és őszíntén bízom benne,h igen-,akkor én tuti,h újra leszületek,mert nem szültem gyereket ebben az életben,és valszeg a többiben sem,mert akkor most se lennék itt,legalábbis én azt gondolom,h aki több új kis lénynek ad életet,az úgymond beteljesítette a feladatát,úgyh ha ez így van,soha nem akarok szülni!:)Az biztos,h ha lesz apokalioszis,és olyan világ lesz,ami a Mad Maxben,h kopár,pláza -és net nélküli világ lesz,semmi kényelem,semmi jólét,csak harc a kajáért és a vízért,akkor nem akarok újra születni,de ha olyan futurisztikus-repülő autók pl-,mint az Ötödik elemben,akkor alig várnám!:)
2022. aug. 30. 16:27
 15/15 anonim ***** válasza:
Ja és az előző monológomhoz még hozzá tenném,h olyan egészségi állapotban akarok lenni,mint a mostani életemben,mert nagyon szerencsés genetikát örököltem,igaz,teszek is érte,h megtartsam az egészségemet,de szerintem ez-meg az anyagi jólét-a 2legfontosabb dolog az életben,szóval azt kívánom,h ez a2dolog mindig meg legyen!
2022. aug. 30. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!