Miért vetkőzik valaki meztelenre és kezd el rohangálni egy erdőben az ayahuasca-tól?
Úgy tudom az ayahuasca egyfajta megvilágosodás ital. Nem ad boldogságot. Nem olyan mint a kábítószer, nem szabadítja fel a boldogsághormonokat, csak azt a vegyületet szabadítja fel a DMT-t ami az álomban jelen van a szervezetben. Elvileg megnyitja a magasabb diemnziókat, az ember átélheti az élet értelmét. Betekintést ad a végső igazságba
Miért vetkőzik le ilyenkor egy magyar celeb és kezd el futkározni az erdőben? Mit láthatott? Mi van neki a túlvilágon? [link]
Nyàron egy fogyibogyotol jàrtam majdnem ugyanigy..ajtokat nyitogattam :) elösször minden szuper volt szuper élmények zenehallgatàs olvasàs alatt..majd jött a sötét oldal ami félelmet pànikot keltett..
Ugyanaz jött elő mint a valo életben amibe vagyok hogy egy ember akit szeretek becsap manipulàl..de màr tudom nem ő àll a dok véleteln mögött és hogy sokszor magam vonzottam be a félelmeimet..
De amugy jo cucc volt..néha jo lenne ujbol àtélni azt a nagy boldogsàgot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!