Miért vetkőzik valaki meztelenre és kezd el rohangálni
egy erdőben az ayahuasca-tól?
Figyelt kérdés
Úgy tudom az ayahuasca egyfajta megvilágosodás ital. Nem ad boldogságot. Nem olyan mint a kábítószer, nem szabadítja fel a boldogsághormonokat, csak azt a vegyületet szabadítja fel a DMT-t ami az álomban jelen van a szervezetben. Elvileg megnyitja a magasabb diemnziókat, az ember átélheti az élet értelmét. Betekintést ad a végső igazságba
Miért vetkőzik le ilyenkor egy magyar celeb és kezd el futkározni az erdőben? Mit láthatott? Mi van neki a túlvilágon? [link]
Hat igy sehogy.. ha ilyeneken gondolkozol nem neked valo
2022. aug. 6. 19:13
12/22 anonim válasza:
Nekem az élet sem való úgyhogy tökmindegy
2022. aug. 6. 19:23
13/22 anonim válasza:
Akkor hajra. 2 tavolabbi ismerosom is van aki hallucinogentol lett ongyilkos
2022. aug. 6. 19:31
14/22 A kérdező kommentje:
10 "De akkor hogy merjem így ezek után meginni ezt ha valakinek ekkora baja lett belőle?"
Oda kell kötöznöd magad egy székhez.
2022. aug. 6. 19:34
15/22 anonim válasza:
13, irigylem őket
2022. aug. 6. 19:34
16/22 anonim válasza:
Azt írják kelgyókat látott magára mászni
2022. aug. 6. 21:27
17/22 anonim válasza:
A tudatalatti félelmeket, elnyomott érzelmeket traumákat hozza felszínre. Plusz van amikor az anyag túl erős van amikor nagyon gyenge, mikor hogy sikerül a főzet. Függ a társaságtól, sámántól aki tartja a szertartást és van aki érzékenyebb az ayára. Ayahuasca annak való aki már túllépett önmaga határain, levette a maszkot, őszinte, kellő önismerettel rendelkezik. Akinek ez nincs meg, nem ajánlatos kipróbálni mert nagy meglepetéseket fog okozni..
2022. aug. 6. 21:32
18/22 anonim válasza:
Azért sántít a sztori, mert én több ilyen szászon voltam itthon, külföldön és mindig van 3-5 "tiszta" ember aki figyeli és gondoskodik a részvevőkéről.
Kizárt hogy ilyen megtörténjen egy normális szeánszom. Szóval, Anett vagy nyomatott mellé még más anyagot is vagy a haverjaival csak simán bedrogozott valahol az erdőben...
2022. aug. 6. 21:42
19/22 anonim válasza:
Nagyon durva lelki lenyomatokat hagyhat egy ilyen élmény. Akár évekre is visszavetheti az embert a valóságtól és akkor járhat különféle terápiákra. Maga az élmény is egy blokkot okozhat, ami folyamatosan visszatér. (flashback) Amíg ezt nem oldja fel, olyan érzés, mintha nem lenne ura a saját életének. Nem tud a saját életére koncentrálni. És akkor még ki tudja, milyen kapukat nyit meg a tudatban és milyen sötét erők áldozatául eshet. Mert ugye ott vannak a belső démonok, amikkel eddig nem szembesült, de most megmutatják magukat. Ha nem elég erős, szétszedhetik a lelkét, egy roncs lesz. Ebből talpra állni, akár évek, évtizedek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!