Ha teljesen háttérbeszorítom magamat és csakis a szeretteimért élek, akkor azzal fejlesztem és nemesítem a lelkemet?
Figyelt kérdés
2022. júl. 26. 12:58
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
28 szavazat
1/4 Grimfox válasza:
Csak ha ez nem kényszer, hanem természetes indíttatás. Az, hogy néhány dologról le kell mondani közben, nem lehet erőszaktétel magadon, mert akkor senkinek sem teszel jót valójában.
Azt azért érdemes leszögezni, hogy úgy nem tudsz a szeretteidért élni, ha teljesen háttérbe szorítod magad. Nekik szükségük van rád, és ezt nem tudod nekik megadni, ha magadat háttérbe szorítod. Elegendő, ha nem Én-ben, hanem Mi-ben gondolkosz, és már többet tudsz tenni a családodért.
2/4 anonim válasza:
Nem, ettől a legkevésbé sem leszel se nemes, se fejlett.
3/4 anonim válasza:
Igen.Jobban érzed majd magad tőle,felszabadultabban.
4/4 anonim válasza:
Nem! A legtöbbet azzal tehetsz másokért, amivé válsz, nem azzal, amit ténylegesen teszel. ALapvetően önmagad fejlesztésével kell foglalkoznod, nem csicskulni. Olvass Dr David Hawkins könyveket, minden világos lesz!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!