A "csoportos karma" mekkora méreteket ölthet?
Családi karma biztos hogy van, kb úgy tudnám elképzelni hogyha egy apa csinált valami rosszat előző életében a gyerekével, akkor a mostani életében a gyerekével történik valami és ez lesz a büntetése
Pl. ha eltűnik egy gyerek, vagy elrabolják egy szerető családból, ugye itt felmerül a kérdés hogy normális emberek miért kapják ezt a büntetést, akkor ott a szülők csináltak rossz dolgokat előző életükben… illetve ez csak az én elméletem
Ha megnézzük, rengeteg ország, rengeteg nyomornegyed van a világon, hát ott biztos hogy van csoportos karma, mivel több millió ember szenved és nyomorog egyszerre
Én ezt valahogy magamban úgy értelmeztem, hogy van az egyéni karma, és akik egyéni karmája azonos, vagy hasonló, akkor a "hasonló hasonlót vonz" alapján vagy így vagy úgy összeverődnek az emberek egy csoportba.
Pl.: Én koliban mindig olyan szobatársakkal kerültem össze (nem tőlem függött a beosztás), akikkel "valami" összehozott. Rövidebb vagy hosszabb időn belül kiderült, hogy ugyanolyan személyesebb vagy privát problémákkal küzdenek mint én. Egyik legdurvább, mikor elkezdtem érdeklődni az asztrológia iránt, és észrevettem, hogy akik felé sodor az ár, azok 90%-ának a képletében van egy ugyanolyan együttállás mint nekem.
"hogyha egy apa csinált valami rosszat előző életében a gyerekével, akkor a mostani életében a gyerekével történik valami és ez lesz a büntetése"
Az apát büntetni előző élete(i) rossz cselekedete miatt netán testi vagy szellemi fogyatékossággal születő gyerekkel?
.
Erről az jut eszembe, hogy amikor a tanyasi paraszt bácsi megharagudott Mao elvtársra, akkor seggbe rúgta az udvaron lézengő pekingi kacsáját.
Mert szerinted eleve nem undorítóan működik a karma meg a reinkarnáció?
Minden szarra ami történik velünk, ami 100%ban önhibánkon kívül történik, azt mondják hogy ez a büntetésed előző életedből, vagy te is ezt tetted másokkal és most ezt kapod…
Azért szenvedek most mert előző életemben szemét voltam, de persze fogadjam el, hogy nem tudhatom miért kapom a szart
Ha egy gyerek fogyatékosnak születik, az ezerszer rosszabb a szülőnek, aki ápolja, mint a gyereknek aki egy zöldség és azt sem tudja hogy él. Szerinted az nem a szülő karmája is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!