A megölt béka miatt lehet?
Figyelt kérdés
Veéltelenül rádobtam egy békára egy farönköt, azóta kuytorog a hasam, mintha a béka hangját hallanám.2022. júl. 12. 21:20
1/11 anonim válasza:
Na b@szki megszállt a béka szelleme.
4/11 Tudi333 válasza:
Annyit ittam békanő van a hasamban.😁
5/11 anonim válasza:
A legtöbben boncoltunk békát biosz órán. Ennyi erővel a fél országnak brekegnie kéne?
6/11 anonim válasza:
A következő teliholdkor lehet, hogy békává fogsz változni.
7/11 1112 válasza:
Lehet, hogy nincs összefüggés, de amúgy lehet, hogy tényleg lelki alapú/eredetű. De még az is lehet, hogy a melegtől annyit ittál, hogy lötyög a hasadban, vagy nemtom. De amúgyis, a kérdésből nekem az jött le, hogy véletlen volt, szóval szerintem ne aggódj. Ha nem szánt szándékkal tetted, és akarattal nem tennél ilyet, akkor szerintem az tök jó. A karma az pl tanító célt szolgál szerintem. Tehát, ha amit nem tudsz, akkor vissza kaphatsz fordítva valami hasonlóan nehéz, nemjó szituációt. De szóval, ha ez nem direkt volt, és meg is bántad; hát, szerintem itt elég, ha azon dolgozol, hogy tudatosabb leszel; jobban odafigyelsz a környezetedre. Tehát figyelj oda mégjobban, amit csinálsz; és akkor hogy tehát többet ne forduljon elő; tehát én itt most arra tippelnék, hogy ennek nincs karmikus vonzata; ennek a """""tanításnak"""""", ami veled történt, lehet az a lényege; hogy ezt a rossz érzést megtapasztalva, legközelebbre azt a leckét tanuld meg, hogy figyelj oda jobban. Mert az téged rossz érzéseel tölt el; ha nem figyelsz oda jobban, mert akár még balesetek is lehetnek belőle. Én asszem. Nemtom, jól írtam-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!