Szerintetek miért nem emlékszünk semmire előző életek, stb. kapcsán?
Meg az is lehet, hogy az egész földi élet egy kozmikus lény hosszú álma, és eljő a világ vége, ha egyszer felébred. Erre simán lehet bizonyíték a rengeteg logikátlanság, az anomáliák, ezoterikus dolgok, homeopátia, szellemek, ufók, stb. amiket egyes emberek megélnek, míg mások nem. Vagy az is, hogy innen kijutni nem lehet, hiszen egy álomból, ahol csak egy álmodott vagy sosem tudnál kijutni. Meg még sorolhatnám, de most jutott eszembe, és nem dolgoztam még ki rendesen.
#19 Köszönöm, nagyon érdekes olvasmány. Tényleg nagyon tetszik, és minden tiszteletem, hogy végre láttam egy rendes érvelést ebben a témakörben, bár nem néztem át az össz linket. Viszont a sok lehetséges között nekem sokkal valószínűbbnek ez sem tűnik a többinél. Egy dolog nem világos ebben nekem (okk, van több dolog is, de talán ez a leginkább zavaros pont), hogy miért is kéne elégedetlennek lennem? A börtönökből jó magaviseletért szabadulni szokás.
#2-hez szólnék
A fura érzés, negatív előéletnél szorongás anélkül is életünk része lehet, hogy konkrétan tudnánk kik voltunk előző eletünkben, nem?
Tehát tudatalatt egy megérzés így is lehetséges.
Felettébb érdekes, amit kifejtettél. Feltételezzük, hogy ez így van. Ezek a feltételek mellett, az hogyan lehetséges, hogy ennek ellenére egy kevesen mégis "ébren" vannak, mégis átlátnak a szitán?
De van előző élet! Nem érdekel, hogy ki mit gondol erről a témáról, mert ha megtapasztalnák azokat a dolgokat, amiket én, akkor világossá válna nekik, hogy igenis van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!