Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Az exem még mindig nagyon...

Az exem még mindig nagyon sűrűn az eszembe jut?

Figyelt kérdés

Már 5 éve véget ért a kapcsolatunk.

Viszont nagyon zavar, hogy valamilyen szinten mégsem tudtam rajta túllépni. Azért az ezoterika témában irtam ki a kérdést, mert felmerült bennem, hogy nem azért történik-e ez, mert valamilyen karmikus kapcsolat áll fent közöttünk, előző élet...stb.. szóval valami hozza láncolhat.

Azt sem tudom, hogy ezzel kapcsolatban asztrológust kellene-e felkeresnem, vagy valaki mást, aki tudna magyarázatot adni és azt is el tudná mondani, hogy mit kellene tennem.

2022. jún. 15. 13:19
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy ezzel egyedül szerintem ez semmi ezoterikus téma, a nagy szerelemeket nehéz elfelejteni. Ennyi.
2022. jún. 15. 13:22
 2/8 A kérdező kommentje:

A kérdésem az lenne, hogy esetleg valaki jártas-e ebben a témában?Milyen okai lehetnek annak, hogy évek múlva is fennáll ez a helyzet?

Van másik exem is és vele ez abszolút nem áll fenn, egyáltalán nem érint meg, ha mondjuk egy kelet látok róla.

2022. jún. 15. 13:24
 3/8 A kérdező kommentje:

1: Köszönöm a választ!

Csak elképesztően zavaró , mert keresném rá a válaszokat, de nem találom.

2022. jún. 15. 13:24
 4/8 A kérdező kommentje:

“Van másik exem is és vele ez abszolút nem áll fenn, egyáltalán nem érint meg, ha mondjuk egy kelet látok róla.”

*képet

2022. jún. 15. 13:25
 5/8 anonim ***** válasza:

Esetleg ha valaki készítene neked szinasztria képletet, talán az mutatna valami érdekeset, de egyébként erre nem fogsz biztos választ kapni.

Nálam már több mint húsz éve ez van, hogy nem tudom elfelejteni az exem. Pedig éli az életét valaki mással, én is elvagyok nélküle is, mert muszáj, de folyamatosan gondolok rá. Van több exem is, akiket szint nagyon szerettem, rájuk mégsem így gondolok.

Nekem nincs szinasztria horoszkopom ezzel az exemmel, de futólag összevetették kettőnk horoszkópját és már ott látszott valami karmikus jel kettőnkre. Én nem értek annyira sajnos az asztrológiához, úgyhogy ebben töbet nem tudok segiteni.

2022. jún. 15. 14:19
 6/8 anonim válasza:

Szia, több minden is eszembe jutott

1 Szerelmi kötés is lehet a háttérben vagy ártó szándékú mágia, rontás..

Akár Ő tette a Te akaratod ellen (szakemberrel)

2 Lehet, hogy karmikus oka van nálad

3 Tudatalatti blokk nálad..(és az exednek nincs hozzá több köze, mint hogy előidézte)

2022. jún. 15. 15:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem sokat számít, hogy karmikus-e, ha fontos akkor nagy eséllyel ki fog derülni majd magától is, anélkül hogy keresnéd. Téged az zavar, hogy miért van még mindig ott a gondolataid között ő,pedig már elfelejtenéd. Valószínűleg volt ebben valami, ami ma is hiányzik az életedből nélküle. De lehet, hogy lélekszinten hozzád hasonló,és azért van ez,vágysz a vele való egység megélésére, anélkül hogy ezt idáig realizáltad volna.
2022. jún. 15. 16:22
 8/8 anonim ***** válasza:

7/7-el sokban egyet értek. Ne próbáld saját életedet az alapján determinálni, hogy van e köztetek karmikus kapcsolat vagy sincs. Csak éld az életet, lépj ezt , vagy azt. Keresd fel őt és meglátod, hogy folytathatod e együtt vele. Két esélyes. Vagy maradj otthon és életed végéig elmélkedj azon, hogy mi lett volna ha... Ez csak egy esélyes, de ha bele gondolsz, bármit is teszel vagy nem teszel, a kimenetel így is úgy is valamilyen karma megélése lesz.

Ha gyakorlatban arra vagy kíváncsi, hogy a múltban, előző inkarnációkban volt e közötök egymáshoz, azt egy regressziós hipnózissal ki lehet deríteni.

2022. jún. 15. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!