És ha tényleg reinkarnáció? Mit lehet kezdeni ezzel?
Figyelt kérdés
Van egy nálam jóval idősebb nő, akinél néha szó szerint az az érzésem, hogy volt egy abortusza korábban és az a magzat én voltam. Biztos, hogy nem fogom szóvátenni, mert tudom én is, hogy hangzik ez. De maga az érzés nagyon fura. És különben is: tegyük fel, hogy igaz... azzal is mit lehetne kezdeni?2022. máj. 24. 11:15
11/14 A kérdező kommentje:
#9 hol nézted meg? (És ki vagyok én?)
#10 még a saját anyámtól sem mernék ilyet kérdezni :D
De tényleg érdekelne, hogy hogy lehetne szóba hozni... márcsak a novella miatt is >:D
2022. máj. 24. 16:41
12/14 anonim válasza:
Joh, nem tudom:D Saját anyámtól vagy valami csajszipajtitól megkérdezném gond nélkül, de akik ezen kívül esnek.. hát.... nemgiazán:D
"És a gyerekek? Minden megvannak... akik megfogantak?":D Nem az igazi:D
13/14 A kérdező kommentje:
:DDD
Ez annyira jó, hogy ezt így bele fogom írni a novellába :DDD
2022. máj. 24. 16:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!