Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Lehet, hogy előzző életemben...

Lehet, hogy előzző életemben megerőszakoltak?

Figyelt kérdés

Gyerekkoromban voltak pl. furcsa álmaim.

Az egyikben valamiért beadtak egy "megőrzőbe", ahol egy ijesztő férfi felügyelete alatt voltam, aki elkezdett kajánul vigyorogni és nyúlkálni, de akkor visszajöttek szüleim és hazavittek.

Hasonló álomban egy tanár tarott órát, de csak ketten voltunk és ott is szexuális fenyefetést éreztem.

A való életben már nem vagyok tini, de még szűz vagyok. Valahol belül vágyok társra és a testiség megélésére, de olyan szürreális, azt hiszem sosem fog megtörténni.

Olyan érzésem van, azért mert valami szexuális trauma, erőszak érhetett előzző életemben és egy olyan leszületést választottam, amiben nem lesz része az életemnek a szex.

Lehetséges ez? Mit gondolsz?

2022. máj. 14. 21:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Tudtok hasonló nehézséghez elérhető szakembert ajánlani ? Köszönöm
2022. júl. 3. 08:11
 12/14 anonim ***** válasza:

Ajánlás:

agyurkász (pszichológus), súlyosabb esetben pszichiáter.

2022. júl. 4. 07:34
 13/14 anonim ***** válasza:
Szakember érdekelne, nem a foglalkozás, munkakör. ;(
2022. júl. 4. 14:12
 14/14 anonim ***** válasza:
A kérdés nem megválaszolható ezek alapján, így kevés az infó. A nemi erőszaknak van egyfajta minősége. Ha ezzel a minőséggel így vagy úgy dolgod van, álmodni fogsz róla. Hogy az álom egy traumából vagy valami egészen másból fakad, azt ki lehet deríteni, de többet kell hozzá tudni. A feltáráshoz érzelmileg biztonságos körülményeket kell teremteni.
2024. máj. 1. 00:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!