Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Lehet, hogy előzző életemben...

Lehet, hogy előzző életemben megerőszakoltak?

Figyelt kérdés

Gyerekkoromban voltak pl. furcsa álmaim.

Az egyikben valamiért beadtak egy "megőrzőbe", ahol egy ijesztő férfi felügyelete alatt voltam, aki elkezdett kajánul vigyorogni és nyúlkálni, de akkor visszajöttek szüleim és hazavittek.

Hasonló álomban egy tanár tarott órát, de csak ketten voltunk és ott is szexuális fenyefetést éreztem.

A való életben már nem vagyok tini, de még szűz vagyok. Valahol belül vágyok társra és a testiség megélésére, de olyan szürreális, azt hiszem sosem fog megtörténni.

Olyan érzésem van, azért mert valami szexuális trauma, erőszak érhetett előzző életemben és egy olyan leszületést választottam, amiben nem lesz része az életemnek a szex.

Lehetséges ez? Mit gondolsz?

2022. máj. 14. 21:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
86%
A reinkarnációban nem hiszek, viszont van egy másik magyarázat is, ami ugyancsak ijesztő. Esetleg kis korodban molesztált valaki. Érdemes lenne egy olyan pszichológussal elbeszélgetned, aki járatos az ilyen ügyekben.
2022. máj. 14. 22:01
 2/14 A kérdező kommentje:
Nem történt ilyesmi kiskoromban.
2022. máj. 14. 22:06
 3/14 anonim ***** válasza:
66%

Lehet, hogy nem emlékszel rá. Faterhez átjött sörözni a haver, amikor 2 hónapos voltál és a többit tudod.

Aki pónival álmodik, meg másik világban élt.

2022. máj. 14. 22:18
 4/14 anonim ***** válasza:
79%
Simán lehet, viszont nem fogsz leszületni addig ameddig nem tisztultál meg ilyen téren,trauma nem üldözhet így, ha nagy hatással volt rád lehetnek testi lenyomatai a dolognak, de ennyi. Ha lenne is most traumád, arról tudnál, mert mindig előjönne, és mentális síkon gyökeredzne. Álmok meg elég összetettek, nem biztos, hogy mindegyiknek van konkrét jelentése amit szimbolikusan lehetne értelmezni,amelyiknek van azt tudni fogod értelmezni,mert az neked üzen,ilyen pl a visszatérő álom
2022. máj. 15. 00:53
 5/14 anonim ***** válasza:
6%
Igen, én voltam. Komolyan hiszel az ilyenekben? 😊
2022. máj. 15. 01:36
 6/14 anonim válasza:
67%
Kiskori trauma lesz. Akar egy film is lehet amit a szuleid neztek es ilyesmi volt benne. Egy erzes egy szitu amivel azonosultal stb.
2022. máj. 15. 06:25
 7/14 anonim ***** válasza:
19%
Talán egy incubus volt, hozzám is járt egy régebben.
2022. máj. 15. 07:45
 8/14 anonim válasza:
67%
Nem hiszem, hogy ilyesmi lenne. De ezt így írásban nehéz is lenne megállapítani.
2022. máj. 15. 07:49
 9/14 Tudi333 ***** válasza:
Simán lehet. Persze. Regresszióval meg lehet nézni, csak ha ilyen nagy a hatás, lehet traumával talalkozol. Mindenképoen gyakorlott emberrel kell.
2022. máj. 15. 21:44
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehetetlen.

Viszont annak is ugyanakkora az esélye, hogy előző életedben te voltál az erőszakoló és most ezért ódzkodsz a testi kapcsolattól, bár vágysz rá.

2022. máj. 23. 07:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!