Lehet, hogy előzző életemben megerőszakoltak?
Gyerekkoromban voltak pl. furcsa álmaim.
Az egyikben valamiért beadtak egy "megőrzőbe", ahol egy ijesztő férfi felügyelete alatt voltam, aki elkezdett kajánul vigyorogni és nyúlkálni, de akkor visszajöttek szüleim és hazavittek.
Hasonló álomban egy tanár tarott órát, de csak ketten voltunk és ott is szexuális fenyefetést éreztem.
A való életben már nem vagyok tini, de még szűz vagyok. Valahol belül vágyok társra és a testiség megélésére, de olyan szürreális, azt hiszem sosem fog megtörténni.
Olyan érzésem van, azért mert valami szexuális trauma, erőszak érhetett előzző életemben és egy olyan leszületést választottam, amiben nem lesz része az életemnek a szex.
Lehetséges ez? Mit gondolsz?
Lehet, hogy nem emlékszel rá. Faterhez átjött sörözni a haver, amikor 2 hónapos voltál és a többit tudod.
Aki pónival álmodik, meg másik világban élt.
Nem lehetetlen.
Viszont annak is ugyanakkora az esélye, hogy előző életedben te voltál az erőszakoló és most ezért ódzkodsz a testi kapcsolattól, bár vágysz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!