Adolf Hitlerről milyen információtok van azzal kapcsolatban, hogy milyenek voltak az inkarnációi? Tehát Adolf Hitlerként eltöltött élete után - ha a lineáris idő nézőpontjából nézzük - milyenek voltak az "életei"?
hitler salamon de rothschild törv kivüli gyereke volt, nem halt meg Berlinben, helyette a CIA elődje kimentette és Dél-Amerikába vitte
A kennedy akták feltárásának mellékeredménye volt ez is 2 éve itt idulj el és látod a választ a kérdésekre
Halála után a Föld belső síkjában egy gyógyítási folyamatban vett részt, amiben a lélek ráébredt milyen szörnyűségeket tett.
Sok olyan inkarnációban fog részt venni, ahol szenvedésteli élete lesz.
A dolog pikantériája, hogy egy sötét beavatott manipulálta Hitlert, aki viszont a rengeteg gonoszság és áldozat , az akarat és a hatalom koncentrációja után tovább tudott lépni a negatív negyedik denzitásba, egyike lett így a kevés negatív megvilágosodottnak.
Köszönöm szépen az eddigi hozzászólásokat!
#2. Abban mi áll? Nem annyira tudok angolul.
#3. Köszi. Ezek az infók honnan származnak? Ha lehet, megírod?
#3 Először azt hittem,hogy jönnek vissza,mert az asztrális negatív újabb sűrűséget szül...Lucifer azt írta a csoportjába,hogy még őkis visszajönnek időnként...Csak az mehet tovább aki a fizikai fájdalmakon,léten átégett és az anyag ura lett...tehát megy a tudatos formálás...
Egyébként nemrég valaki rákérdezett Putyinra,merthogy durva hasonlóságot vélt felfedezni Caius Iulius Caesar-ral,de azt mondták neki,hogy csak azonos lélekcsalád...
Nagyon köszi!
Melyik Luciferre utalsz? Milyen csoportja van?
"Csak az mehet tovább aki a fizikai fájdalmakon,léten átégett és az anyag ura lett...tehát megy a tudatos formálás..."
Ezt honnan tudod?!
Írjatok még!
3-as egy maszlagos spiri oldalról szedte az infót,énis olvastam nemis egy helyen,de a valóság kicsit másképp fest...senki nem lesz megvilágosodott aki kicsit továbblép csak tudatosabb..
Asszem Háj Hitler következő nekifutása valami koszfészekben lett árupakoló,ezt egy látótól hallottam....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!