Jó de hát na! A betegeknek van szükségük a gyógyulásra!
2022. ápr. 9. 09:40
13/19 anonim válasza:
"A vakond, akár a rokon cickányfélék, rengeteget eszik, a koplalást nehezen bírja. Megfigyelték, hogy a gilisztákat és más élő táplálékot hord össze, és azokat „gyengéden” megrágva helyezi el a kamrájában. A giliszták elmászni már nem tudnak, de hosszabb ideig életben maradnak, a vakond pedig folyamatosan fogyasztja őket."
Egymást esszük kétségbeesetten, de a pusztulástól így sem menekülhetünk meg.
2022. ápr. 9. 12:12
14/19 A kérdező kommentje:
13: igen, én is ettől félek :/
remélem nem lesz nehéz újjászületni
2022. ápr. 9. 13:22
15/19 anonim válasza:
Remélem jobb élet mint ez a szar
2022. ápr. 9. 13:29
16/19 A kérdező kommentje:
Én búzakalász szeretnék lenni következő életemben, csak lengedeznék a szélben, sütne rám a nap :)
Utána pedig madár :)
De szívesen lennék kavics is egy patakban :)
Nem értem miért mondják egyes vallások, hogy embernek reinkarnálódni a legmagasabb rendű dolog. Szerintem fárasztó, idegőrlő és még unalmas is.
2022. ápr. 9. 13:34
17/19 anonim válasza:
En meg annak sracnak az életét akarom élni akit kinéztem magamnak
2022. ápr. 9. 13:43
18/19 anonim válasza:
Nézz körül ebben a pusztuló világban. Én nem szeretnék ide még egyszer leszületni. Milyen világ lesz itt 40- 100 év múlva? Belegondolni is borzalmas. Én már azokat is sajnálom akik mostanában születtek/ születnek.
2022. ápr. 9. 14:03
19/19 SZücsöm válasza:
17 Azért mondják mert a földön ez az 1etlen módja egy élőlénynek hogy "uralja a sorsát". Könnyebbnek könnyebb semmit csinálni mint 1 darab kő. Csak ennyit is fog érni a létezésed "önmagában" ... semmit. Az ember az egyetlen élőlény ami képes "megváltani vagy elkárhozni" önmagát.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!