Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Mi van a halál után?

Mi van a halál után?

Figyelt kérdés
Tudom, biztos volt már ezer ilyen kérdés :/
2022. ápr. 9. 00:13
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Még jó, hogy ez az Ezotéria rovat...
2022. ápr. 9. 09:31
 12/19 anonim ***** válasza:
0%
Jó de hát na! A betegeknek van szükségük a gyógyulásra!
2022. ápr. 9. 09:40
 13/19 anonim ***** válasza:

"A vakond, akár a rokon cickányfélék, rengeteget eszik, a koplalást nehezen bírja. Megfigyelték, hogy a gilisztákat és más élő táplálékot hord össze, és azokat „gyengéden” megrágva helyezi el a kamrájában. A giliszták elmászni már nem tudnak, de hosszabb ideig életben maradnak, a vakond pedig folyamatosan fogyasztja őket."

Egymást esszük kétségbeesetten, de a pusztulástól így sem menekülhetünk meg.

2022. ápr. 9. 12:12
 14/19 A kérdező kommentje:

13: igen, én is ettől félek :/

remélem nem lesz nehéz újjászületni

2022. ápr. 9. 13:22
 15/19 anonim ***** válasza:
Remélem jobb élet mint ez a szar
2022. ápr. 9. 13:29
 16/19 A kérdező kommentje:

Én búzakalász szeretnék lenni következő életemben, csak lengedeznék a szélben, sütne rám a nap :)

Utána pedig madár :)

De szívesen lennék kavics is egy patakban :)

Nem értem miért mondják egyes vallások, hogy embernek reinkarnálódni a legmagasabb rendű dolog. Szerintem fárasztó, idegőrlő és még unalmas is.

2022. ápr. 9. 13:34
 17/19 anonim ***** válasza:
En meg annak sracnak az életét akarom élni akit kinéztem magamnak
2022. ápr. 9. 13:43
 18/19 anonim ***** válasza:
73%
Nézz körül ebben a pusztuló világban. Én nem szeretnék ide még egyszer leszületni. Milyen világ lesz itt 40- 100 év múlva? Belegondolni is borzalmas. Én már azokat is sajnálom akik mostanában születtek/ születnek.
2022. ápr. 9. 14:03
 19/19 SZücsöm ***** válasza:
64%
17 Azért mondják mert a földön ez az 1etlen módja egy élőlénynek hogy "uralja a sorsát". Könnyebbnek könnyebb semmit csinálni mint 1 darab kő. Csak ennyit is fog érni a létezésed "önmagában" ... semmit. Az ember az egyetlen élőlény ami képes "megváltani vagy elkárhozni" önmagát.
2022. ápr. 10. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!