Mit kell tanulnom ebből?
A végcélom, hogy megtaláljam a másik felem, de amúgy jól elvagyok egyedül, fent vagyok társkeresőkön és azt tapasztalom, hogy aki nem kelti fel az érdeklődésem ő lép felém, akinél meg úgy érzem, hogy elindul valami ő meg felszívódik.
Olyan mintha táncolnék velük, valaki lép felém én hátra aztán én lépek valaki felé és ő lép hátra.
Tudom, hogy a netes társkeresés ilyen, a szó nélküli eltűnések manapság már " normálisan" számítanak, nekem nem is ez lenne a kérdésem, hogy miért tűnnek el, hanem az, hogy miért pont az akinél egy mélyebb kapcsolódást érzek? Ez többször is előfordult, ezért nem értem.
Nem tudok rájönni, hogy ebből mit kell tanulnom, mi a feladatom..
Hogy még inkább redpill legyél.
A lérdést is kiírtad, így zavar, nem érted. Amikor már elengeded ezt, nem fog zavarni, és nem lesz gond, hogy nem érted, esetleg meg is érted, utána már más lesz. Lesznek még ilyenek, de kb észre se fogod venni. Aztán egyszer majd jön, amikor mindketten nagyon érzitek a kötődést, és nem léptek le. 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!