Ez milyen fajta karma lehet?
ez lehet jo karma is (ha igy ertetted milyen fajta karma) csak te ezt meg nem tudod hogy ez neked jo lesz!
engem nem vettek fel az egyetemre ahova menni akartam azt hittem rossz karma volt, de amig ultem es sirtam ezen 1 evig (es suliba voltam javitani az egyik erettsegi targyam) megismertem a paromat akivel azota is egyutt vagyok es meg jo sokaig leszek :-)
Legyél őszinte önmagaddal. Nézz rá, tényleg ezt akarod csinálni, tényleg ezzel akarsz foglalkozni?
Ha igen, akkor hagyd figyelmen kívül a kudarcaid, és csak a sikerekre koncentrálj. Tanulj, gyakorolj teljes gőzzel! Döntsd el hogy teljes felelősséget vállalsz ezért a területért, azért hogy elérd amit akarsz ezen a területen. Képes vagy rá hogy megvalósítsd, higgy magadban.
Senki nem fog megállítani és nem is tud, ha igazán akarod, és nyomod.
Ha meg nem ezt akarod igazából, akkor találd meg mivel akarsz foglalkozni.
"pontszámommal mindegyik másik kategóriában benne lennék a helyezettek között, csak az enyémben nem"
Gondolod, hogy a Karmád választott neked kategóriát, vagy pedig te ítélted meg rosszul, melyikben a helyed?
Véleményem szerint ez utóbbi, rosszul ítélted meg tudásod és képességed.
#6 azért ezt a kategóriát választottam, mert évben/ korcsoportban ebben voltam benne és x éve tanulom a franciát. Úgyhogy sajnos nem az a gond, hogy rosszul ítéltem meg a képességemet, hanem éppen ez volt a számomra megfelelő korcsoport.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!