Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Ez milyen fajta karma lehet?

Ez milyen fajta karma lehet?

Figyelt kérdés
Szóval az van, hogy imádom a francia nyelvet. Álmom egy francia kéttan gimnázium volt, sajnos pontazonosság miatt lecsúsztam róla. Sebaj, gondoltam, a gimiben franciát tanulok második nyelvként. Tavaly voltam is az első versenyemen, nagyon jónak éreztem, viszont pontazonosság miatt itt is lecsúsztam mindenről. Idén is újra megpróbáltam, az iskolámban 2 tanár is átnézte, elég jókat számoltak, viszont kiderült, hogy a vártnál rosszabb lett, így ismét lecsúsztam mindenről. Az lenne a kérdésem, hogy hol ronthattam el úgy az életemet, hogy ezeket kapom vissza? Tényleg becsületesen tanultam mindegyikre, aztán valahogy sosem sikerült. Idén a mostani pontszámommal mindegyik másik kategóriában benne lennék a helyezettek között, csak az enyémben nem. Köszönöm előre is a válaszokat!

2022. márc. 18. 20:25
 1/7 anonim ***** válasza:
34%
Ez a kutya karma
2022. márc. 18. 21:42
 2/7 A kérdező kommentje:
Értelmes válaszokat kérnék, köszönöm!
2022. márc. 18. 22:04
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

ez lehet jo karma is (ha igy ertetted milyen fajta karma) csak te ezt meg nem tudod hogy ez neked jo lesz!

engem nem vettek fel az egyetemre ahova menni akartam azt hittem rossz karma volt, de amig ultem es sirtam ezen 1 evig (es suliba voltam javitani az egyik erettsegi targyam) megismertem a paromat akivel azota is egyutt vagyok es meg jo sokaig leszek :-)

2022. márc. 18. 22:29
 4/7 anonim ***** válasza:
81%

Legyél őszinte önmagaddal. Nézz rá, tényleg ezt akarod csinálni, tényleg ezzel akarsz foglalkozni?

Ha igen, akkor hagyd figyelmen kívül a kudarcaid, és csak a sikerekre koncentrálj. Tanulj, gyakorolj teljes gőzzel! Döntsd el hogy teljes felelősséget vállalsz ezért a területért, azért hogy elérd amit akarsz ezen a területen. Képes vagy rá hogy megvalósítsd, higgy magadban.

Senki nem fog megállítani és nem is tud, ha igazán akarod, és nyomod.

Ha meg nem ezt akarod igazából, akkor találd meg mivel akarsz foglalkozni.

2022. márc. 19. 03:02
 5/7 anonim ***** válasza:
Ennyi "véletlen" lecsúszás azért már több, mint fura ezzel kapcsolatban. Én azt mondanám, hogy nem ez a te utad és erre próbálják felhívni a figyelmed.
2022. márc. 21. 23:20
 6/7 anonim ***** válasza:

"pontszámommal mindegyik másik kategóriában benne lennék a helyezettek között, csak az enyémben nem"

Gondolod, hogy a Karmád választott neked kategóriát, vagy pedig te ítélted meg rosszul, melyikben a helyed?

Véleményem szerint ez utóbbi, rosszul ítélted meg tudásod és képességed.

2022. márc. 22. 17:13
 7/7 A kérdező kommentje:

#6 azért ezt a kategóriát választottam, mert évben/ korcsoportban ebben voltam benne és x éve tanulom a franciát. Úgyhogy sajnos nem az a gond, hogy rosszul ítéltem meg a képességemet, hanem éppen ez volt a számomra megfelelő korcsoport.

Köszönöm a válaszokat!

2022. márc. 22. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!