Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Hisztek a karmában, és hogy...

Hisztek a karmában, és hogy mindenki visszakapja azt amit másoknak adott?

Figyelt kérdés

2022. márc. 17. 16:13
1 2 3
 11/28 anonim válasza:
40%
Én még az előző élete(i)m rossz cselekedeteiért is most fizetek meg...
2022. márc. 17. 16:57
 12/28 anonim válasza:
100%
Nem hiszek, de nagyon jó lenne...
2022. márc. 17. 17:08
 13/28 anonim válasza:
74%

Nem.

Az viszont elég általános, hogy valakivel szarul bántak, aztán bántalmazó lesz belőle is, sokszor ezek az emberek észre se veszik, maguknak sem ismerik be, hogy krvára nem stimmel velük valami. A kör pedig megy tovább és előbb utóbb visszaüt.

Nyilván vannak, akik megszakítják a kört, de nem ilyen a többség.

Meg persze az eredetileg bántalmazott emberek gyakran bevonzzák újra ugyanazt a helyzetet a viselkedésükkel, akár tudat alatt vagy szándékosan, akár ők a bántalmazók vagy a bántalmazottak. Ilyen az emberi viselkedés.

2022. márc. 17. 17:18
 14/28 anonim válasza:
64%
Nem. Fogadd el a tényt: ha megszívattak, akkor megszívattak. Nincs semmi felsőbbrendű erő, ami majd revansot vesz miattad. A világ magasról sz@rik rád.
2022. márc. 17. 17:24
 15/28 anonim ***** válasza:
76%

Nem hiszek semmiben sem.

Azóta tény számomra a karma létezése, mióta általános sulis korom óta elkezdtem fizikát tanulni.

Nem egészen így működik, de igen.

Az energia számít, a tanulás. Nem az amit okozott. Az csak nagyon aprócska része az egésznek.

2022. márc. 17. 19:52
 16/28 anonim ***** válasza:
93%
Igen, iidővel így alakul, ha nem is ugyanolyan mértékben.
2022. márc. 17. 20:10
 17/28 Grimfox ***** válasza:
95%
Szerintem létezik, bár nem mondanám, hogy az a lényege, hogy mindenki visszakapja, amit másoknak adott. Inkább az, hogy minden eseménynek(ok) meglegyen a következménye(okozat). A világ létezik, mert az események ok-okozati láncolata nem szakad meg.
2022. márc. 17. 20:51
 18/28 anonim ***** válasza:
75%
Ez az en életemben úgy működik hogy engem nagyon szivat valamilyen felsőbb hatalom, vagy a karma, de aki nekem ártott az meg el mint Marci hevesen. Ez van… nem tudom ezt ki intézi el es hogyan, de megtörténik
2022. márc. 17. 21:59
 19/28 anonim ***** válasza:
73%

A sok válaszadó nem veszi figyelembe, hogy annak aki megszivatta őket, az nem feltétlenül úgy kapja vissza a szívást ahogy ők gondolják és lehet nem ebben, hanem a következő életükben.

Persze lehet mondani mankónak a dolgot és fantazmagóriának is, megértem miért mondják, mert az élet úgy tűnik, hogy igazságtalan.

Viszont ha egy magasabb perspektívából nézzük, úgy valóban értelmet nyer egy csomó minden- nem csak a karma, hanem az, hogy esetleg valakivel miért találkoztál. Ezektől a személyektől aztán meg tanulsz, vagy kellemesen vagy kellemetlenül.

Ne mondja már nekem senki sem, hogy soha életében nem volt olyan, aki furcsa, bizarr "véletlen" módján került az életébe és "mi lett volna ha nem találkoznak" kategóriába esik!

2022. márc. 18. 00:32
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

19, ha meg tényleg van karma és tényleg úgy működik hogy a következő eletben majd szenvedni fog egy szenny ember, az nekem olyan mintha azzal büntetnének meg valakit, hogy felvágják miközben alszik a műtőasztalon.

Én abból sem éreztem semmit, sőt ha előző életemben lenyúzták rólam a bőrt, az engem jelenleg hidegen hagy, mert abból én semmire nem emlékszem.

Ha tényleg van karma, akkor bizony még ebben az eletben kellene megbüntetni a bűnösöket, nem a következőben.

Engem pl baromira hidegen hagy ha kövi eletbemben egy indiai mutáns leszek a nyomorban, viszont ha ebben az életemben megsérülnék egy balesetben, na attól rettegek… ha érted a logikám

2022. márc. 18. 00:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!