A halálunk után úgy leszünk mint a Black Mirror "San Junipero" című részében az emberek?
Már nem szeretném.
Nem szeretnék egy olyan világban élni ahol semmi sem számít (tudom, most is ezt tesszük) de örökké nem lehet így folytatni, egy idő után megunnám és saját kezűleg vetnék véget az életemnek :D
Nem a halál utáni dolgok a lényegesek, hanem, hogy urai legyünk az életünknek. Felelősségteljesen, lehető legfelkészültebben gondolkodva.
“ahol semmi sem számít (tudom, most is ezt tesszük)”
Lehet, hogy te is így teszel, így gondolod, én biztosan nem.
Tény, nagyon alacsony a társadalmi szellemi színvonal, aminek az oka, a szar közoktatásban keresendő. Politikai akarat miatt.
Értékvezérelt nélküli embereket, droidokat enged ki az életbe. Ezért olyan-amilyen a világ.
Hiánycikk a,
- lelki alapozás, érzelmi tudatosság,
- szokásismeret,
- gyakorlati erkölcstan (szerepjátékok, kisfilmek, értelmet megcélozva),
- tanulásmódszertan (tantárgyanként),
- logikus életvezetés,
- szervezés és vezetés,
- döntés tudománya,
- rendszertudomány,
- minőségbiztosítás és optimalizálás,
- háztartástan,
- gondozástan,
- ön-, család-, hazavédelem,
- intelligencia fejlesztés,
- pénzügyi és közgazdaságtani ismeret, tudatosság,
- kommunikációs és konfliktuskezelési technikák,
- társadalomismeret (aránytalanságok, bűnök, érdekek, ellentétek, áramlás, stb.),
- politika ismeret és érdekérvényesítés,
- hétköznapi jog ismeret (tanuló, szülő, gyerek, munkavállaló jogai, stb.)
- propaganda- és védekezés ismeret,
- veszély és megoldás tudomány,
- szeretkezés alapelvei, védekezés és következmény ismeret, felkészülés,
- munkaerőpiaci ismeretek (szakmák, fizetések, interjúra való felkészítés, stb.),
- szórakozás tudománya az értelem fejlesztését megcélozva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!