Hitetlenek, ateisták szeretnétek ha a hitetek ellenére azért létezne túlvilági élet?
20
"7#, úr isten, hogy te mennyire emberként gondolkodsz...
Mindenki ott van."
Épp ez az. Ember vagyok és ember is akarok maradni. Szeretni akarom a szeretteimet. A mennyben nem lesz ott a tested veled, nem egy saját kis vityillótok lesz valamelyik mezőn a családoddal. Azt sem fogod tudni, kik ők, egy tudat lesztek. Már ha van a keresztény menny, az ez. És nekem ez nem kell. Jó nekem a fizikai sík.
16
"A jelen életednek mi értelme van?"
Egy értelme van. Hogy van családom. Szeretnek és én szeretem őket. Nekem ennél nem kell több. Igen, a gyerekeim kirepülnek. De ha itt lenne örökéletünk, mégis csak jobb lenne. :) Nem ott, ahol már nem érzünk "semmit".
21 Más létezés nem zárja ki a szeretet lehetőségét.
17 Jó de ha elég keményen fejberúgnak az is "képes megszüntetni rövid időre a személyiséggel való azonosulást". :D
Nem.
Az ember egy átlagos életkor alatt megtapasztal mindent és az élet unalmasá válik miért akarna valaki a halál után is élni unalmas lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!