Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Hitetlenek, ateisták szeretnét...

Hitetlenek, ateisták szeretnétek ha a hitetek ellenére azért létezne túlvilági élet?

Figyelt kérdés
Ha nem miért nem?
2022. febr. 27. 16:21
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
96%

[link]

Én most nagyon szeretném...és azt is tudni, hogy melyik istenben kellene hinnem, melyik menny a legszebb...

2022. febr. 27. 16:26
 2/23 anonim ***** válasza:
71%
Ha tele lenne jónőkkel én pedig az egyetlen férfi lennék akkor mindenképpen!
2022. febr. 27. 16:29
 3/23 anonim ***** válasza:
sosem érdekelt a téma, mert nem tudom elképzelni. értelme sincs
2022. febr. 27. 16:35
 4/23 anonim válasza:
44%

Azért vagyunk ateisták, mert egyrészt jó iskolákba jártunk, másrészt nem igazán érdekel a túlvilág-mese.

Szóval leszarjuk.

2022. febr. 27. 17:09
 5/23 anonim válasza:
83%
Igen, attól még hogy nem hiszek benne jó lenne ha létezne.
2022. febr. 27. 17:10
 6/23 anonim ***** válasza:
82%
Remélem nincs. Szenvedtem eleget. Anyumat jó lenne újra látni, de ez lehetetlen. Így én nem kérnék belőle....
2022. febr. 27. 17:17
 7/23 anonim ***** válasza:
75%

Jajj már. Minek?

Elméletileg ott egy központi tudathoz tartozunk amúgy, nem leszünk, de mégis, bármiféle fizikai test nélkül. Akkor meg mi a fax értelme van az egésznek? Nem fogsz ott akkor a családoddal élni, nem lesztek kisangyalok, nem egy "másik Fölre" kerültök. Mert a keresztény vallás szerint ennyi a menny, éteri lények leszünk mi is.

Mégha lenne lélekvándorlás, azt mondok ok. De ha tényleg a lélek csak visszatér egy nagy halmazba, ahol nincs "semmi", nincs "éntudatunk", nekem az nem kell. Mert nem lesznek ott a szüleim, a férjem, a testvérem, a gyerekeim, barátaim stb. Igaz, ott elméletileg ezek a kapcsolatok már nem fognak számítani. Pont ezért nem akarom.

2022. febr. 27. 17:26
 8/23 anonim ***** válasza:
20%
Az ateistáknak üzenem, hogy dobjatok be egy kis D M T-t és garantáltan átgondoltok mindent, amiben hisztek vagy hittetek.
2022. febr. 27. 18:22
 9/23 Shai-Hulud ***** válasza:

Persze hogy szeretném, ha lenne túlvilág! Csak még azt nem döntöttem el, hogy melyiket is szeretném?

- A keresztény túlvilág annyira nem jön be nekem. Csak unalmas egyhangúságban dícsérni az Urat, hát ez nem éppen nekem való.

- A Walhalla már egész jó lehet. Lehet nagyokat zabálni, és jókat inni rá. Egész tűrhető.

- Az indiánok örök vadászmezein lovagolhatnék, és vadászhatnék amennyit csak akarok.

- A buddhista túlvilágon izgatottan készülhetnék a következő életemre.

- A mohamedán túlvilágon Allah tekintetében fürdenék, és 77 szüzet kapnék ajándékba.

Igen, döntöttem, ez az utolsó egész jó lenne. Ó mire mind a 77-tel végeznék.......

2022. febr. 27. 18:43
 10/23 anonim ***** válasza:

Van egy nagy előnyöm a hívőkkel szemben.

Megtudom majd, ha van túlvilág, de a hívő soha nem tudja meg, ha nincs.

2022. febr. 27. 19:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!