Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Mi tanulható ebből a korszakbó...

Mi tanulható ebből a korszakból, ahol az internetnek és a technikának ekkora szerepe van?

Figyelt kérdés

Szerinted...

Mi miatt dönthet úgy egy lélek, hogy ebben a korszakban születik le, ahol az internetet ott hordjuk a zsebünkben, minden adattal együtt, bárki bármikor elérhető, bármilyen info kiguglizható, emberek függnek rá a virtuális illóziókra stb. ami ezzel jár.

Vagy ha nem mi döntjük el a születést, mi az, amit ezeken a tapasztalatokon keresztül tanulhatunk / tanulnunk kell?

Már ha ennyien vagyunk itt a Földön...

Kérlek, hogy ne arra válaszolj, hogy miben mennyire hiszel, hogy honnan jövünk ide hova megyünk. Ha nem hiszel ilyesmiben, akkor inkább ne válaszolj! Köszi!

2022. febr. 13. 16:03
1 2
 1/11 Grimfox ***** válasza:
63%
Nagyjából azok vannak itt, akik felelősek ennek a korszaknak a létrejöttéért. Mivel ez nem egy generáció, nem is kettő, ez magyarázhatja a nagy létszámú embert. Nem választották, és nem tanulni vannak itt(aki igen, az nem szzületése előtt, hanem utána döntött a tanulásról), hanem mert ez a körforgás kényszere.
2022. febr. 13. 16:51
 2/11 anonim ***** válasza:
38%
Minden lélek ami valaha létezett az újra itt van. Illetve ugye újak is, hiszen egyre több az ember… reinkarnáció fail
2022. febr. 13. 17:09
 3/11 anonim ***** válasza:
67%

Mi tanulható ebből a korszakból az informatika (internet, adatok, hálózatok, stb.) és technika (számítógép, mobiltelefon, korszerű fűtés, stb.) kulcsfontosságú szerepével?

- Az, hogy könnyebb jobb döntéseket hozni.

- Könnyebb lelki dolgokkal is foglalkozni a technika fejlődése miatt is. Lásd 6-8 órás munkaidő.

Vagy mint nálam, havi 10 teljes munkanap, 20 napom szabad. Így elmélkedni, információkat hasznosítani is van időm.

- Könnyebb az önuralmat elsajátítani, gyakorolni, mert van rá idő.

- Könnyebben terjednek az értékes információk. Mert az eszközök adottak.

- A tudományos gondolkodás is fejlődött annyit, hogy megvan a lehetőség szűrni az információkat.

- Könnyebb értékes, széleskörű tapasztalatokra szert tenni.

- Könnyebb más gondolkodású emberekkel kapcsolatot teremteni.

2022. febr. 13. 17:33
 4/11 anonim ***** válasza:
36%
Igazából jelenleg még mindig csak párévtizedes tudományág a pszichológia, és egyre nagyobb trend önismerettel foglalkozni, befelé figyelni, a modern ember is felfedezte magának a meditációt, és rendkívül népszerű is...Ez a korszak egyértelműen a lélek korszaka, most hog ymár ninc sfolyton veszélyben a tested
2022. febr. 13. 19:08
 5/11 anonim ***** válasza:
Talán épp azért, hogy ezt a függőséget leküzdjék és a jó oldalát használják?
2022. febr. 13. 19:09
 6/11 SZücsöm ***** válasza:
74%

2 es ez nem reinkarnáció fail, hanem gondolkozás fail a te részedről.

HA! létezik a lélek, még nem feltétlenül jelenti azt hogy inkarnálódva kell lennie folyamatosan.

Mint ahogy az se igaz hogy aki jelenleg nincs a Blaha Lujza téren az ne létezne, vagy hogy amikor többen tartózkodnak ott akkor nagyobb az össz lélekszám.

2022. febr. 13. 19:22
 7/11 SZücsöm ***** válasza:
56%
+ ez a mondatod "Minden lélek ami valaha létezett az újra itt van." már magába foglalja a reinkarnációt. :D
2022. febr. 13. 19:24
 8/11 anonim ***** válasza:
És gyanítom nem érzed az iróniát a mondatomban… a gondolkodás fail-t meg kicsit gondold át mielőtt ilyet leírsz
2022. febr. 13. 19:26
 9/11 anonim ***** válasza:

6. Na meg mi a lélek? Mert az én olvasatomban a lélek=tényleges én.

(Mer ugye ha a lábad levágják.. de ott van az az én amit csak te tapasztalhatsz magadon hogy létezel e vagy sem)

2022. febr. 13. 19:30
 10/11 SZücsöm ***** válasza:
63%

Eltaláltad, nem érzem. Írásban illik valami módon jelezni hogy az "elhangzottak" iróniát tartalmaznak. Te erre semmiféle utalást nem tettél (legalábbis én nem találtam) .

Se nem írtál hatalmas baromságot (ami amúgy sem feltétlen az irónia jele), se nem használtál idézőjelet, se a mondatszerkezet nem utal iróniára.

Persze lehet én nem vagyok elég szemfüles.

2022. febr. 14. 00:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!