Mi tanulható ebből a korszakból, ahol az internetnek és a technikának ekkora szerepe van?
Szerinted...
Mi miatt dönthet úgy egy lélek, hogy ebben a korszakban születik le, ahol az internetet ott hordjuk a zsebünkben, minden adattal együtt, bárki bármikor elérhető, bármilyen info kiguglizható, emberek függnek rá a virtuális illóziókra stb. ami ezzel jár.
Vagy ha nem mi döntjük el a születést, mi az, amit ezeken a tapasztalatokon keresztül tanulhatunk / tanulnunk kell?
Már ha ennyien vagyunk itt a Földön...
Kérlek, hogy ne arra válaszolj, hogy miben mennyire hiszel, hogy honnan jövünk ide hova megyünk. Ha nem hiszel ilyesmiben, akkor inkább ne válaszolj! Köszi!
Mi tanulható ebből a korszakból az informatika (internet, adatok, hálózatok, stb.) és technika (számítógép, mobiltelefon, korszerű fűtés, stb.) kulcsfontosságú szerepével?
- Az, hogy könnyebb jobb döntéseket hozni.
- Könnyebb lelki dolgokkal is foglalkozni a technika fejlődése miatt is. Lásd 6-8 órás munkaidő.
Vagy mint nálam, havi 10 teljes munkanap, 20 napom szabad. Így elmélkedni, információkat hasznosítani is van időm.
- Könnyebb az önuralmat elsajátítani, gyakorolni, mert van rá idő.
- Könnyebben terjednek az értékes információk. Mert az eszközök adottak.
- A tudományos gondolkodás is fejlődött annyit, hogy megvan a lehetőség szűrni az információkat.
- Könnyebb értékes, széleskörű tapasztalatokra szert tenni.
- Könnyebb más gondolkodású emberekkel kapcsolatot teremteni.
2 es ez nem reinkarnáció fail, hanem gondolkozás fail a te részedről.
HA! létezik a lélek, még nem feltétlenül jelenti azt hogy inkarnálódva kell lennie folyamatosan.
Mint ahogy az se igaz hogy aki jelenleg nincs a Blaha Lujza téren az ne létezne, vagy hogy amikor többen tartózkodnak ott akkor nagyobb az össz lélekszám.
6. Na meg mi a lélek? Mert az én olvasatomban a lélek=tényleges én.
(Mer ugye ha a lábad levágják.. de ott van az az én amit csak te tapasztalhatsz magadon hogy létezel e vagy sem)
Eltaláltad, nem érzem. Írásban illik valami módon jelezni hogy az "elhangzottak" iróniát tartalmaznak. Te erre semmiféle utalást nem tettél (legalábbis én nem találtam) .
Se nem írtál hatalmas baromságot (ami amúgy sem feltétlen az irónia jele), se nem használtál idézőjelet, se a mondatszerkezet nem utal iróniára.
Persze lehet én nem vagyok elég szemfüles.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!