Helyesnek tartod, hogy halál után van élet van inkább azt tartanád fair dolognak ha az itteni élet után tényleg békében nyugodhatsz a teljes elmúlásban?
Figyelt kérdés
2021. dec. 23. 20:40
1/10 anonim válasza:
Nem, akkor már miért nem itt van normális élet?
2/10 anonim válasza:
Remélem, hogy van élet a halál után is, mert ha csak ennyi minden, az egyrészt elég gyenge, másrészt meg hatalmas energiapocséklás az univerzum részéről.
3/10 anonim válasza:
Nekem mindegy, fair így is úgy is. Nem az emberek dolga ítélkezni, hogy halála után hova kerül. Ezért is az csak igazságos lehet.
Ha újjá születtünk, akkor ok.
Ha mennybe vagy pokolba szortiroznak ok.
Ha semmi akkor semmi, az is ok.
Ha a földön döntenének a holtak sorsáról az kvára nem ok.
Remélem ez ok ok....😁
4/10 anonim válasza:
Szerintem jó lenne ha lenne utána élet.
Egy szebb és boldogabb,ahol nincs fájdalom és újra találkozhatunk azokkal,akiket elveszthetünk.
Bár ha esetleg nincs semmi,akkor úgysem érezzük,úgyhogy a fájdalom nélküliség mindenképp valóra válik.
5/10 anonim válasza:
Szerintem az van, ami van. Se nem helyes, se nem helytelen, ami a halál után következik. Emberi igazságérzettel bármelyik verzióba bele lehet kötni, de nem éri meg. Ami a halál után történik az nem szavazás kérdése, az a természet törvénye.
6/10 anonim válasza:
Szerintem az van ami születés előtt, azaz semmi. Én legalábbis nem emlékszem semmire mielőtt megszülettem volna.
7/10 1112 válasza:
Hm. Ez a kérdés tetszik. Majd még gondolkodom a válaszon.
8/10 anonim válasza:
"Helyesnek tartod"
na ez a felfogás a korszakos tévedés
az univerzum működése szempontjából nem igazán releváns mi a véleményed
9/10 anonim válasza:
Nem igazán értem, hogy mi köze van az emberi vágyaknak és az erkölcsnek a természeti törvényekhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!