Nagyon visszahúzódó személyiséggel születtem, tönkreteszi az életem, ez miért kaptam vajon?
Figyelt kérdés
Születésem óta ilyen vagyok. Már az óvodában is ilyen voltam nem akartam barátkozni. Viszont így az egész életem unalmas eseménytelen. Már felnőtt vagyok és rájöttem semmi jó nem történik. Nagyon unalmas. Szóvá ez a személyiség tönkreteszi az egész életem. Mert se barátok se barátnőm nincs. Ráadásul eddig nem sok minden sikerült az életben szinte semmi sem. Mások is vannak így de legalább nekik nem ilyen a személyiségük és ha vannak barátok meg barátnő azért mégis csak szereznek élményeket még akkor is ha nem viszik sokra az életben. Szóval igazából az lenne a kérdés ezt miért kaptam hogy ilyen legyek? Talán valami rosszat tettem? Vagy mindent meg kell tapasztalni? Hiszek abban hogy sok életünk van és akkor mind más lesz? Nagyon szenvedek már saját magamtól. Igazából egy valami segítene ha gazdag lennék valahogy de azzal se jutottam még semmire. Akkor biztos vonzanàm a nőket még ha érdekből is de legalább történne valami jó. Plusz valaki lennék nem egy senki. Ha valaki bajban lenne a családban én lennék az aki megmenti stb. F2021. nov. 20. 16:15
1/8 anonim válasza:
Introvertált vagy. Nem hiszem hogy lenne különösebb célod
3/8 A kérdező kommentje:
De ha a karmát nézzük akkor szerintem nagyon is van. Aki átlagos személyiséggel rendelkezik annak sokkal könnyebb minden az életben.
2021. nov. 20. 21:18
4/8 anonim válasza:
Nem feltétlenül 🙃
Pl Elon Musk sem átlagos mégis a világ egyik leggazdagabb embere
5/8 anonim válasza:
Hogy hogy miért? Mert tönkretesz téged. Ideje gyógyúlni.
6/8 anonim válasza:
Igen, mindent meg kell tapasztalni, de leginkább megtanulni. Azért kaptad ezt a problémát, hogy megoldd, felülkerekedj rajta ebben az életedben. Addig születsz le ilyen személyiséggel, míg meg nem tanulnod, hogy építsd fel az életed ebből a bizonyos típusú hátrányból.
7/8 anonim válasza:
Mert előző életeid tettei következményeképp ez a Karmád, ezt érdemled, ez kell szellemed további fejlődőséhez.
8/8 anonim válasza:
Nálam is hasonló a helyzet. 6/7-esnek igaza lehet, voltam asztrológusnál, hasonlót mondott. Viszont nem hinném, h ez a Karmám. Kiderült h ezt a személyiséget amit felvettem, egy korábbi életből származik. Ott ért vmi erőszakos cselekmény, azt mondta az asztrológus h üldöztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!