Soha többet nem látjuk a meghalt szeretteinket ugye?
Nem, nem látjuk.
Álmodhatunk róluk, gondolhatunk rájuk, de látni már nem látjuk őket.
Egy mód van rá.
Persze az már vallási jellegű.
A Biblián keresztül megismerhető Isten. Aki ismeretet szerez róla, és aszerint él, esélye van átkerülni az Új világba.
(Persze az Isten általiba!) Ott pedig elkezdődik a feltámadás, és akik elfogadják a szabályokat, törvényeket, azok örökké élhetnek a Földön. Persze fiatalon, és nem unatkozva. Ez az ígéret.
Nyilván sokaknál ott kell kezdeni, hogy miért hihetünk a létezésében.
Sok kérdésre választ kaphat már most az ember.
Miért halunk meg?
Ha van Isten, miért engedi a gonoszságot?
Van e reményük elhunyt szeretteinknek? Stb.
Senki nem tudja, hogy mi van a halál után. Szerintem ezt egyénileg döntse el mindenki maga, hogy miben hisz vagy miben szeretne hinni.
Én személy szerint, ateistaként nem hiszek benne, hogy bármi is van a halál után.
Ettől függetlenül szoktam beszélni egy elhunyt családtagomhoz, mert hiányzik és nehezen tudom feldolgozni az egészet. Ha az ember mélyen vallásos, valószínű könnyebb egy kicsit.
Ebben az életben is van rá mód.
Az utóbbi pár ezer évben több száz millió ember sajátította el a képességet, hogy kapcsolatba kerüljön magasabb szférákban létező lényekkel.
Ez a "senki sem tudhatja" arra enged következtetni, hogy annak aki ezt írja, nincs internete, nem tud meditálni, és egyedül él egy esőerdőben. De hát akkor hogyan írta a kommentet.
Ma már csak az nem ismeri istent, és hogy mi van halál után, aki lusta utána keresni a neten.
Olvassátok el balogh bélától a végső valóság című könyvet.
Emlékeim szerint BB se írt egyik könyvében se konkrétumokat. Csak kétes kutatások eredményeire és a saját elképzeléseire, tapasztalataira írt egy könyvet ami kb mindent fog és össze zanzásít. Az a probléma hogy ha még 1 tapasztalás valós is akkor se lehet rá egy valid világképet ráépíteni.
Pl régen amikor az emberek tapasztalták a villámlást azt is több világképpel próbálták megmagyarázni. Természetesen az összes csak fantázia volt mert csak tapasztalással nem fogod megismerni a jelenséget és annak a "hátterét".
Amúgy honnan jött ez a több száz millió emberes állítás? Vannak feljegyzések?
Továbbá te "képes vagy a holtakkal kommunikálni" vagy csak hiszel egy könyvben leírtak miatt a koncepcióban?
a halállal szétesik a kvantumszámítógép/kvantumösszefonódás.
azaz nincs ott utána semmi. de szó szerint.
Ha csináltál róla képeket még életében, akkor láthatod.
Aki meghal, annak nincs semmi a halál után. Ő maga sincs tovább. Az élőknek meg folytatódik az idő a megszokott mederben.
A halál utáni életet, történéseket vigasztaló elképzelni, ezért gondolják, hisznek benne sokan. Egyes szélhámosok pedig kihasználják a emberi hiszékenységet és állítják, hogy kapcsolatba tudnak lépni a halottakkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!