Akik hisznek a túlvilágban, mi történik, ha nem tudjuk elengedni a halott szerettünket? Szellemként marad, vagy egyszer abbamaradnak a paranormális jelenségek?
OFF: #1, annyira h.ülye vagy, de én még ennél is inkább, mert volt már, hogy beugrott ilyen gondolat.🤯🤦♀️🤣
On: nem értek ezekhez, de én is arra tippelnék, hogy ő jelez. Talán csak azt, hogy hahó: van élet a halál után is. No para, látod igazam volt ;)
Megpróbálnék elbúcsúzni tőle akár levéllel, akár valami más módon: a lényeg talán az elengedés rítusa kellene, hogy legyen. Vagy elégetném azt a dolgot, vagy a szélbe / vízbe szórnám: a lényeg, hogy szabadon engedném távozni, miközben azt üzenem neki, hogy örökre a szívemben marad, és örülök annak, hogy van folytatás, és köszönöm, hogy velem volt, ismerhettem, és hogy ezt is "elmondta".
Ha baromság, akkor bocs - vannak itt nálam nagyobb tapasztalattal bíró emberek, remélem kitalálnak valamit.
Úgy tűnik, te megbékéltél ezzel a helyzettel, elfogadtad a dolgot: nem hiszem, hogy "te tartod itt". Ne marcangold magad emiatt. Szép kapcsolatotok lehetett, sajnálom, hogy így lett vége.
Ez nem természetfeletti jelenség, hanem pszichológia. Te magad írtad, hogy nem tudod elengedni, ezért jeleket keresel arra, hogy ő még veled van. Ezért érzel néha hideget, vagy forróságot.
A többi jelenség sem ritka, képek néha leesnek a falról szellemi tevékenység nélkül is, csak most figyelmesebb vagy az ilyen dolgokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!