Hogy tudhatom meg, hogy ki voltam előző életemben/életeimben?
Bizony pénzlenyúlás.
Szánjál rá pár pár ezret és hallgass meg több látót, kettő sem lesz azonos.
"A Hernádi könyvet 1000 Ft-ért megkapod." - Nála megállt a tudomány?
Vagyis nem lehettem olyan az előző életemben, aki csak a könyv írása után született?
Nekem van egy regressziós hipnózis hanganyagom, de még én sem csináltam meg.
Amúgy a kételkedőknek egy kis történet:
Van egy terapeuta ismerősőm, aki szokott csinálni regressziős hipnózist, hogy segítse az életben valamilyen ismeretlen ok miatt elakadt embereket. Egyszer ment hozzá egy nő, de telefonált, hogy késik, mert a kedvenc pulóverét szárítja, és arra az alkalomra mindenkép abban szeretne menni. Már nem teljesen emlékszem, hogy mik voltak a nő gondjai, de azt hiszem az egyik az volt, hogy félt a víztől (volt még más baja is). Aztán sor került a hipnózisra, amiközben a nő teljesen tisztában volt azzal hogy ő most egy hipnózisban vesz részt. Nem tudom a részleteket, de mind a ketten egy hajót láttak, ami viharba került. A terapeuta látta, hogy az alany nagyon küzd, és, hogy meg kellen fognia egy kötelet. Megkérdezte tőle, hogy látja-e a kötelet, és ha igen, akkor fogja meg! Jah meg most eszembe jutott, hogy az is volt, hogy a többi tengerész nem csinált semmit, és azt histem a nő is azt érezte az életében, hogy neki kell mindent csinálnia. Dióhéjban ennyi volt a hipnózis, ami után a nő ráeszmélt, hogy egész életében valami folytogató érzés volt a torkában, ami eltűnt, mivel könnyebbnek érezte magát a hipnózis után.
A végére még annyit, hogy ugye a nő késett, mert a kedvenc pulcsiját vasalta. Szerintetek milyen pulcsi volt?
Segítek egy kicsit.
Tengerész csíkos.
Örülök, hogy ezt megoszthattam, még ígyis, hogy nem emlékszem néhány részletre.
Béke veletek.
A válasz írója 59%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 18:00
Ezt már elsütöttem előtted ha nem vetted észre xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!