Akik meghaltak és újra lettek élesztve, ők miért nem mondják meg, hogy van-e élet a halál után?
Erzelmekrol szolnak ezek a beszamolok, de nem fizikai szemmel latott dolgokrol!
Erzelmek es gondolatok, illetve informaciok.
15 eve arab orszagban voltam es hazautaztam, amikor az Edesanyam elmeselte, hogy egy koporsot kezdtek volna lezarni, amikor az elhunyt felult!
1 honap utan visszautaztam abba az orszagba, es mindenki arrol meselt, hogy 1 honapja eltemettek 1 embert, Aki este hazament es bekopogtatott az ajton!
Ez termeszetes, hogy mindenki megijedt, de itt a lenyeg az, hogy ez a ket ember 40 napig nem szolt semmit, olyanok voltak, mint a remetek,
de amikor letelt a 40 nap, akkor megszolaltak, es elindultak, de nem teriteni, hanem meselni arrol, amit lattak, es azokat az uzeneteket adtak tovabb, ami a feladatuk lett, mivel ezt az utasitast kaptak!
40 napig nem volt szabad megszolalniuk, de a letelt ido utan, menni kellett es figyelmeztetni az embereket arra, hogy van "masvilag" es a lelek orokke el, es hidjenek es eljenek tisztan es ne kovessek a satant, tehat ne kovessenek el bunt.
Egy fenyrol beszeltek es meleg-nyugodt szereetetrol, amit eddig sosem tapasztaltak, latni nem lattak senkit, csak a hangot hallottak.
Nekem a megdobbento az volt, hogy ugyanabban az idoben, de 5000 km tavolsagban ez megtortent, es ami meg megdobbento, hogy a halott hogyan tudott kimaszni a sirgodorbol,
nem beszelve arrol, hogy halott volt, es eleg melyre temetnek az arab vilagban!
Vannak figyelmeztetesek es csodak, de az emberek tobbsege hitetlen, En mar csak azert is hiszem, mivel az Edesanyam arcan latszott a "felelem", amit akkor ott a temetesen atelt, s bizony nem keves ido kellett ahhoz, hogy ez elmuljon,
de ez megvaltoztatta az eletet, es elkezdett imadkozni es nem felt a halaltol sem.
Sziasztok!
- Amit most leirok az velem törtent meg.
- 33 evvel ezelött amikor a fiam született, csaszarral vettek el. Persze abban az idöben nem voltak olyan müszerek, hogy megtudtak volna elöre mondani a gyermek nemet.
- A lenyeg, hogy csaszar közben leallt a szivmüködesem, amint ezt utolag megtudtam.
- Amikor elaltattak zuhanni kezdtem, ami termeszetes is, mint minden altatasnal, csakhogy sokaig ereztem magamat zuhanni, es hirtelen fenyesseget lattam, a mütöasztal fölötti fenyeket, es magamat a mütöasztalon.
-Azt lattam, hogy akkor emeltek ki a FIAM-at, mert a doki adta a volt baratnöm kezebe, aki akkor a csecsemö osztalyon dolgozott.
-A doki kiabalt, es nagy futkosas volt, össze-vissza, hogy gyorsan hozzanak friss oxigenpalackot es kerte a defibrilalot.
-En fennt a mütöterem jobb felsö sarkaban kuporogtam es neztem, hogy mi törtenik, mi van most ilyenkor.
Azt meg latam, hogy 2-szer ütnek a defibrillatorral, de a 3.nal olyan volt mintha konektorba nyulnak vagy mi, olyan aramütest ereztem, es megint zuhantam.
-Utana miutan a megfigyelöben eszhez tertem es odajött a baratnöm a csecsemö osztalyrol, annyit mondtam neki, hogy "Hozzd ide a fiamat" - es ne mondjon semmit majd en elmondom mi törtent.
-Es valoban szorol szora az törtent, amit lattam.
-En ugy erzem, hogy azert vagyok meg, mert meg nem fejeztem be a földi küldetesemet, ezen a vilagon, ami lehet, hogy maga a pokol"
"Morgan Freemannel a féreglyukon át" című sorozatban mutattak egy kísérletet amit amcsi tudósok végeztek. Ebben egy átalakított sisakot használtak, amivel elektromosan stimulálták a jobb agy féltek halántéklebenyét, és a tesztalanyok 80% "Isteni jelenlétről" számolt be, azaz egy sötét, szigetelt szobában nem csak magukat, hanem arc nélküli alakokat is érzékeltek, lebegtek a testük felett, stb.
Mindezt ellenőrzött körülmények közt, és többször el végezték.
Hány éves vagy kisfiam? :)
Az emberek megkrédezték, és az újraélesztett emberkék mindenfélét mondtak, haluztak, stb. Az emberek azonban nem egy olyan kollektív csürhe, aminek mondasz valamit, és elfogadják. Ill. csak néha azok, de ehhez média kell, meg tévés agymosás. Ha tudományos tényként leközölnék, akkor esetleg megoldható lenne a dolog, de erőteljesen paranormális jelenség, ami a materializmustól idegen.
Sziasztok!
Ne haragudjatok, de megszeretnem kerdezni, hogy ami velem törtent 33 evvel ezelött, ahhoz ki tudna hozzaszolni? - mivel azt mondjak legtöbben, hogy ha beall a teszthalal, az agyhalal meg nem, igy az agy közvetiti az utolso emlekeket.-De nalam nem ez volt. Akkor mi volt nalam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!