Ha valaki legszívesebben állandóan csak aludna, illetve egésznap álmos, fáradt akkor az mire utalhat?
Figyelt kérdés
2021. aug. 9. 08:43
21/26 anonim válasza:
Én, depressziós vagyok. Egész nap álmos és brutál fáradt vagyok.
22/26 anonim válasza:
Megszállt egy delta variáns démon
23/26 anonim válasza:
Sajnos én is így vagyok ezzel évek óta, bár időközben kiderült, hogy inzulinrezisztens vagyok. Az is okozhat ilyen gondokat, és egy egyszerű vérkép ki sem mutatja.
25/26 anonim válasza:
Ha nem vitaminhiány és nem a semmittevés miatt van (minden, a testeddel kapcsolatos dolgot felnagyítasz mert más nem tereli a figyelmed, pl. suli/meló. Akkor lehet, h alvajáro vagy, vagy vmi bánt/foglalkoztat és nem alszol olyan mélyen/sokat álmodsz.
26/26 anonim válasza:
Nekem semmit nem mutat ki semmi alapjaraton aktív tipus vok de szabadsag alatt bizony tudok boven nagyokat aludni. A vízparton is napozás kozben simán elhorkolok🙂s este leszek aktiv. Kulonosen ebbe a dog melegbe amilyen ez a nyar. Melo utan is ujabban siman bealszok a huvos szobában. S tok egeszseges vagyok. Imadok aludni fiatalkent is most is. Amellett hogy aktív az életem. De ha idom engedi jo nagyokat szunyálok. Ameddig nem szégyenlek. Jó alvókám is van hála istennek🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!