Mi volt a legnagyobb karmával kapcsolatos eseményetek?
Lehet saját vagy más története is.
Plusz a szavazáshoz a kérdés:
Hiszel a karmában?
1. Strandon volt, csúszdánál. Éppen sorra kerültem, majd egy kis cigánygyerek beelőzött, szaladva. Én ezen úgy felháborodtam, hogy utána csúsztam és direkt rajta landoltam a 93 kilómmal. Ezután arra lettem figyelmes, hogy leesetett a napszemüvegem. Hosszú keresés után meglett. :)
2. A pultos csaj nem végezte a dolgát, leszidtam. Majd arra lettem figyelmes, hogy folyik az italom. Olyan balfék voltam, hogy ferdén tartottam a poharat, a frusztráltság miatt, amit ő okozott nekem az alkalmatlansága miatt... De a végen vele takarítattam fel. :)
1. Egyszer amikor nagyanyám bántotta (nem fizikailag) anyumat, utána elkezdtek a nagyanyámtól távolodni az emberek, plusz még az egyik csap is eltört nála.
2. Volt egy régi barátnőm aki csak úgy eldobott magától, vége lett a barátságunknak, nagyon rosszul éreztem magamat. Lett egy másik barátnőm akivel jobban kijöttem, ezután felkeresett a régi barátnőm hogy szóba állok-e vele még. Jól leoltottam, és letiltottam mindenhonnan, hogy azt érezze amit még én éreztem.
Szomszédasszonynak lánya van, csakúgy mint én. A lánya 1 évvel idősebb mint én de gyakorlatilag a születésemtől fogva versengett anyámmal hogy ki a jobb gyerek. Az apukám és szomszéd pasi "sajnos" legjobb haverok, szóval elkerülhetetlen volt a gyakori találkozó.
Ment a verseny a jegyeken, külsőn, szülinapi buli nagyságán és minden máson. Ha engem felvettek a számomra legjobb gimibe, akkor a szomszéd csajszi már a város legjobb tanulója volt (nyilván kamu volt).
Jelenleg én 2 diplománál, 2 gyerkőcnél, egy csodás férjnél, és végre egy saját háznál tartok.
A csajszinak van egy kutyusa, meg egy albija.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!