Van olyan aki képes " feltérképezni" a karmikus kapcsolatot köztem és egy bizonyos személy között?
Figyelt kérdés
Ha van aki képes erre holt találom ? Online ?2020. márc. 23. 20:13
1/5 anonim válasza:
Amíg azt hiszed, hogy a karma valami rajtad kívülálló dolog, addig sötétben tapogatózol.
2/5 anonim válasza:
Miből gondolod. hogy előzőéleteid tetteinek következménye (Karmád) és az ő előző életeinek következménye (az ő Karmja) összekapcsolódik?
Az swm iztos, hogy bármelyik előző életetekben találkoztatok.Ha pedig valamelyik előző életedben jezed által halt kínhalált, akkr jobb is, ha lwmondasz a karmikus kapcsolatotokról!
3/5 anonim válasza:
Egy csomó jós, médium, táltos, boszorkány stb. vállalni fogja neked - egy csomó pénzért. Más karmáját sosem látod, csak a sajátodat, azt kell megtalálnod, az sem könnyű.
4/5 1112 válasza:
Én nem értek hozzá,de szerintem pl asztrológusok, asztrozófusok is tudhatnak akár ilyet.
Meg amúgy szal jósok tényleg,meg ilyen angyalos médiumok.
(Ahhoz sem értek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!