Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Ez azt jelenti hogy nekünk...

Ez azt jelenti hogy nekünk már nincs közös feladatunk?

Figyelt kérdés

Volt egy gyerekkori barátnőm, 14-18 éves koromig voltam vele nagyon jóban aztán 18 éves koromban hirtelen egy összeveszés miatt elváltak útjaink. Ez után kb pár havonta álmodtam olyanokat hogy találkozunk valahol és beszélgetünk újra úgy mint régen, és hiányzott nekem de nem mertem keresni (hosszú történet). Hiányzott. Érdekelt mi lehet vele, néha gondoltam rá, persze éltem a kis életem. Ő 2019 nyarán hagyott nekem egy üzenetet amire már nem tudtam reagálni én sokat gondolkoztam és idén tavasszal felkerestem végül.

Egyszer találkoztunk és beszélgettünk, pont úgy ahogy az álmaimban régen.:)) Csak most ez a valóság volt. Jó volt, jól éreztem magam de nem voltam már elszállva, mint régen..

Régen nagyon sokat jelentett ő nekem, sok boldogságot és szenvedést is okozott sajnos de mostmár valahogy olyan hülye közömbös érzés van rajtam vele kapcsolatban.

Fent van nálam és tudok neki írni bármikor meg ő is szokott de valamiért közömbösséget érzek már ha rá gondolok. Semmiképpen sem bántanám már meg ezzel, jó vissza emlékezni a múltra meg néha váltani pár szót de az én életem már más irányt vett (autók, munka, meg a párom) ő meg kb még ugyanott tart, mint amikor elváltunk..

Történt ilyen már mással is? Mi lehet ennek az oka hogyha karmikus szempontból nézzük?

25/n

2021. júl. 15. 13:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Én is ilyen helyzetben vagyok egy nagyon régi barátommal. Régen nagyon közel álltunk egymáshoz, aztán elváltak útjaink. Pár hónapja összehozott minket a sors, de én is pont úgy érzek, mint te. Szerintem ő is így van vele, csak egyikünk sem akarja megbántani a másikat, ezért néha váltunk pár udvarias levelet.

Talán a legjobban a következő sorok fejezik ki ezt az érzést:

"nekem sohasem volt türelmem ahhoz, hogy összeszedjem a törött darabokat, összerakosgassam és ragasszam őket, és azt mondjam, hogy a ragasztott éppen olyan jó, mint az ép volt. Ami eltört, eltört, és én szívesebben emlékezem vissza, milyen volt fénykorában, mint hogy egész életemben nézzem az összeragasztott törött részeket." Elfújta ​a szél - Margaret Mitchell

2021. júl. 15. 14:03
 2/14 A kérdező kommentje:
:) köszönöm. nem tudom amúgy mi lehet ennek a mélyebb oka.
2021. júl. 15. 14:06
 3/14 anonim ***** válasza:
Van egy ilyen gondolat, hogy bizonyos emberek azért vannak az életünkben, hogy megtanítsák nekünk, amit meg kell tanulnunk, és ha megtanították, akkor kilépnek az életünkből. Lehet egyszerűen kinőttétek egymást. Nekem egy tíz éves barátságom ment tönkre fél éve, gyerekkorunk óta legjobb barátnőm volt. Azóta is minden nap gondolok rá, de annyira megváltoztunk mindketten, hogy hiába békülnénk ki, nem lenne a régi. Gondolom ez is okkal történt, mint minden a világon.
2021. júl. 15. 14:09
 4/14 A kérdező kommentje:
2009-ben ismerkedtünk meg. 2011-ig nagyon jól ment minden, az volt a "fénykora" a barátságunknak. 2010-ben közösen mentünk új gimibe de jöttek gondok, őt 2012-ben betegség miatt kivették a gimiből és otthon maradt. 2012- 2014 ig csak titokban tudtunk már barátkozni és nem volt már felhőtlen az egész. a vége felé már sok volt a veszekedés és többször állt úgy a dolog hogy vége lesz de aztán folytattuk . aztán 2014 nyarán egy hülye meggondolatlan kép miatt vége lett. 2021-ig teljes szünet volt.
2021. júl. 15. 14:13
 5/14 anonim ***** válasza:
Én is sokat gondolkodtam az okain. Talán rosszkor találkoztunk, mert olyan sok pici dolgon múlt, hogy megszakadt a kapcsolatunk, olyanokon, amiket ma már érettebb fejjel én is, ő is másként kezelnénk. De ugyanakkor azt is hiszem, hogy mindenki okkal találkozik másokkal, és oka van annak, hogy épp akkor lép be és ki az életünkbe valaki.
2021. júl. 15. 14:15
 6/14 A kérdező kommentje:
kb. úgy érzem hogy felfeszegettem azt aminek jobb hogy vége lett és amiatt nem érdekel. ugyanakkor meg hiányzott amikor nem beszéltünk 7 évig de mostmár nem hiányozna és közömbös vagyok
 7/14 A kérdező kommentje:

ma 14:15

igen.. :) akkor nekünk már szerinted nem igazán lehet közös feladatunk?

8/14 anonim ***** válasza:
Igen, valószínűleg ezért lépett ki az életedből. Mindketten megtapasztaltátok egymás által azt, amit kellett.
2021. júl. 15. 14:20
 9/14 A kérdező kommentje:
és ha erőltetnénk a közös kapcsolódást (amit nem fogunk) akkor abból mi sülne ki? :D (elméleti kérdés)
2021. júl. 15. 14:21
 10/14 anonim ***** válasza:
Szerintem az ilyen erőltetett kapcsolatok mindig úgy végződnek, hogy előbb vagy utóbb vége lesz neki. Azt mondják ugye, ami nem megy azt engedd el, amit pedig neked szánt a sors, az úgyis megtalálja hozzád az utat. Általában amit erőltet az ember, az nem sül el jól. Lehet ragaszkodni a másikhoz, de mindkét fél tudni fogja, hogy ez már nem az igazi és végül önként vagy a sors által elválnak egymástól.
2021. júl. 15. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!