Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Ha valamelyik családtagommal...

Ha valamelyik családtagommal rendezetlen konfliktusom van, törvényszerű-e, hogy találkozzunk valamelyik következő életünkben is?

Figyelt kérdés
Az illető sértettnek érzi magát egy személyes jellegű ügy miatt. Én is hibáztam, ám a család többi tagjától már bocsánatot kértem, de tőle nem vagyok hajlandó. Világ életében önző volt, egoista, az utolsó szó joga mindig az övé kellett, hogy legyen, a családi összejövetelek hangulatát pedig mindig az ő hangulatingadozásai határozták meg. Másokat rendszeresen kirizálhatott, és sérelmezhetett, ő viszont mindig sérthetetlen kellett, hogy maradjon. A családot mindig csak lépcsőfoknak használta, hogy megkapja tőle, amit akar, ha pedig mégsem, érzelmi zsarolással próbálta csikarta a másikból az akaratát (pl: "Most neked ugrok, és nagyon felpofozlak!!!" Vagy: "Ha ezt megteszed, nem láthatod hetekig az unokáidat, amíg bocsánatot nem kérsz tőlem!"). Anyámmal éveken át játszmázott lelkileg, nem egyszer porba tiporva őt. Bocsánatot még soha senkitől nem kért, én pedig nem szeretném tartani a kapcsolatot ezzel az önelégült nárcisztikus pulykával. A kérdésem az lenne, hogy ha továbbra is fennál a kettőnk közötti viszály, konfliktus, és nem rendezzük, valamelyik soron következő életünkben mindenképpen találkoznunk kell majd? Elképzelhető, hogy közeli rokonként tér majd vissza valamelyik elkövetkezentő életemben, még akkor is, ha mindenről teljesen másképpen gondolkodunk és más a hozzáállásunk a világhoz? (én nem vagyok jobb, csak másképp látom és kezelem a dolgokat. Undorodom pl. az erőszaktó, neki pedig ez alaptermészete. A saját gyerekeit is így idomítja akik félnek tőle, mint a tűztől).

2021. júl. 2. 09:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
* közömbössé
2021. júl. 2. 13:02
 12/15 anonim ***** válasza:
49%
Ez még kevés, ha közben ő is kötődik hozzád.
2021. júl. 2. 13:22
 13/15 Grimfox ***** válasza:
100%
Tényleg nem teljes a megoldás, és a már létrejött kötelék nem szűnik meg, csak új nem keletkezik. De még így is jobb, mint ha a korforgást mindkét oldalról folítatnák. Felfogható úgy, hogy csökken a teher.
2021. júl. 2. 13:45
 14/15 anonim ***** válasza:
40%

"van egy olyan teóriám hogy mikor meghalunk nagy fényt látunk"

Ez a te teóriád, de vedd figyelembe, erre nem alapozhatsz, mert senki, aki meghalt, nem állított ilyesmit.

.

A kérdésre:

rossz viszonyodban bárkivel is, a te eredményed is.

Nem kell rossz viszonyban lenned azzal, akivel nem vagytok jó viszonyban. A kettő között ott a közönyös viselkedés.

2021. júl. 2. 14:30
 15/15 anonim ***** válasza:
Köszönöm szépen "Grimfox", a válaszaidat!
2023. szept. 26. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!