Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Gondolkodtatok már azon,...

Gondolkodtatok már azon, mivan, ha életünk megkezdése előtt mi magunk már ismerjük életünk történetét, választhatunk, hogy hova szülessünk, stb?

Figyelt kérdés
Szóval még mielőtt megszületik az ember, az Univerzumban ő maga már kiválasztja életútját, a leendő múltját, jelenét, jövőjét, élete főbb állomásait. Ezen gondolkodom pár napja, gondoltam megkérdezem, hogy mások mit gondolnak erről a teóriáról.
2010. aug. 25. 15:02
1 2 3
 21/21 anonim válasza:
hát szerintem ez 1 nagy f*szság emberek milliói nyomorúságos életet választanak maguknak rák,gyerekbénulás,korai halál,akkor a drogosok gyilkosok stb. szerintem ez nem igaz nagy kamu az meg h valaki büntetni akarta magát oksa 10ből 1 ember de nem ilyen arányról beszélünk... szerintem ez habi higgyetek csak benne ha nektek így könnyebb az életetek h magatokat ostorozzátok a szar körülményekért h magatok választottátok ezt az utat szerintem ez nem így van.
2010. okt. 27. 14:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!