Gondolkodtatok már azon, mivan, ha életünk megkezdése előtt mi magunk már ismerjük életünk történetét, választhatunk, hogy hova szülessünk, stb?
Figyelt kérdés
Szóval még mielőtt megszületik az ember, az Univerzumban ő maga már kiválasztja életútját, a leendő múltját, jelenét, jövőjét, élete főbb állomásait. Ezen gondolkodom pár napja, gondoltam megkérdezem, hogy mások mit gondolnak erről a teóriáról.2010. aug. 25. 15:02
21/21 anonim válasza:
hát szerintem ez 1 nagy f*szság emberek milliói nyomorúságos életet választanak maguknak rák,gyerekbénulás,korai halál,akkor a drogosok gyilkosok stb. szerintem ez nem igaz nagy kamu az meg h valaki büntetni akarta magát oksa 10ből 1 ember de nem ilyen arányról beszélünk... szerintem ez habi higgyetek csak benne ha nektek így könnyebb az életetek h magatokat ostorozzátok a szar körülményekért h magatok választottátok ezt az utat szerintem ez nem így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!