Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Akik hisznek a reinkarnációban...

Akik hisznek a reinkarnációban, látta már valaki ezt a filmet?

Figyelt kérdés

Most néztem meg ezt a filmet. Kicsit elgondolkodtatott. Így nézhet ki a dolog? Vagy butaság az egész?

[link]

Mit gondoltok róla?

2021. máj. 24. 13:41
 1/5 SZücsöm ***** válasza:
100%

Láttam tetszett a film. Amit nem teljesen értettem az az hogy hogyan kapcsolódik a film szerint a földi és a túlvilági idő.

Mert ugyebár voltak a túlvilágon akik tablettel,számítógéppel írtak és voltak akik lúdtollal mert más időből érkeztek. Viszont ettől függetlenül volt egy konstans idővonal a túlvilágon is mert amikor elkezdődött a világháború a városlakók figyelmeztetést is kaptak és a lelkek is egyből elkezdtek beáramlani a túlvilágra.

Így működik e a világ? Fogalmam sincs. Abban se vagyok biztos hogy létezik e lélek. De ha igen akkor szerintem a legvalószínűbb hogy egy reinkarnációs rendszerből és nem menny/pokolból áll a túlvilág.

2021. máj. 25. 10:55
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Láttam, kétszer is. De nem sokat fogtam fel belőle, ugyanis egy hörcsög voltam egy európai kisfiú szobájában, amikor nézte. Utána egy kakadu voltam egy paraguay-i családnál, de csak idézni tudtam ugyanazt a 3 sort a filmből, amit még tudtam jegyezni
2021. máj. 25. 15:42
 3/5 A kérdező kommentje:
2-es, 😂😂😂
2021. máj. 25. 17:44
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem egészen így néz ki.

Apropó, láttad az Egy kutya négy élete és az Egy kutya négy útja c. filmeket?

2021. máj. 26. 00:11
 5/5 A kérdező kommentje:
4-es, hallottam a filmről, de sajnos nem láttam.
2021. máj. 26. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!