Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Milyen az ikerláng szerelem?

Milyen az ikerláng szerelem?

Figyelt kérdés
Aki tudja miről beszélek az írjon😂

2021. máj. 11. 00:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én 33 évesen találtam rá.

Egész életemben volt egy olyan érzésem hogy 33 évesn valami nagyon különleges fog velem történni.

Meg is történt.

Megtaláltam életem párját az iker láng om.

Bármi amit olvasol az iker láng párkapcsolatról az mind igaz.

Nem tudtam addig amíg valaki meg nem említette hogy talán ő az iker lángom.

(Meséltem neki milyen Boldog vagyok)

Teljes mértékben minden szó szerint igaz.

Tökéletes harmonikus.

Kiegyensúlyozott.

És a szex sem volt még ilyen soha senkivel ,ennyire tökéletes.

Egy regényt írhatnék arról hogy mennyi jó az amit ad , egy ilyen párkapcsolat.

Az egyetlen hátránya.

Hogy hosszú ideig egymás nélkül nem tudtok meglenni.

Ezt vegye mindenki úgy ahogyan szeretné, hogy ez hátrány vagy sem.

Én tudom hogy rátaláltam mindketten tudjuk.

És tudom az Egom nem engedi hogy elhiggyem de kitartok a hitben és hiszem hogy ez örökké fog tartani és még azon is túl. ❤️❤️

Őszintén kívánom mindenkinek hogy rátaláljon az ikerlángjára.

A én is azt hittem ilyen csak a mesékben van míg végül velem is megtörtént.

Higyjetek van remény.

🙏🏻👩‍❤️‍💋‍👨❤️

2021. júl. 13. 17:33
 12/14 anonim válasza:
39 evesen, hazasan, tobb pici gyermek mellett talaltam meg ikerlangom egy szinten nos ferfi szemelyeben. A vonzalom olyan intenziv, az egyuttlet, csok leirhatatlanul tokeletes. Meg soha eletemben nem ereztem ilyet senki irant! Olyan, mintha ezer eve ismernem, latom a gondolatait, almonban megszolit,es iszonyuan hianyzik minden percben! Mikor egyutt vagyunk megszunik ter es ido, az elet adta akadalyok, minden! Boldog vagyok, ugy erzem hazaertem! Aztan bucsuzni kell, mindenki viszater az eletehez es bekapcsol az ego. Mindketten tudjuk, hogy ez remenytelen! Soha nem lenne batorsagunk felrugni az eletunket es pont ettol annyira fajdalmas es szenvedos az egesz!
2021. júl. 24. 21:50
 13/14 anonim válasza:
Utolso, irok privit ha nem gond, amit irtal szinte en is irhattam volna, annyira hasonlo az en tortenetem is...
2021. aug. 1. 05:04
 14/14 anonim válasza:

Szerintem en is megtalaltam. De szakitottunk majd 3honap mulva visszatert,hogy ugyanugy szeret,jo velem,hianyoztam nagyon aztan megsem engem valasztott es ujra “elhagyott”. Letiltott mindenhonnan,hogy “tul tudjon lepni rajtam”. Sosem tudtunk az evek alatt elszakadni egymastol hosszabb idore, szerintetek visszater meg?:(

Miota ismerem azota folyamatosan az eletem resze, ilyen hosszu honapokra mint most sosem szakadtunk el egymastol mert nem tudtunk. Ha rossz kedve volt valamelyikonknek akkor tudat alatt is a masiknak is az lett. A harom honap alatt volt,hogy ramirt de mielott irt elotte egy nappal ereztem,hogy valami tortenni fog… valahogy mintha tudnam mikor hogy van/keszul valamire. Szornyu de kozben jo is ez az egesz.

2021. okt. 11. 05:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!