Karmikus lenne?
15 eves voltam mikor megismertem az elso szerelmem.
Azonnal egymasba szerettunk sokaig egyutt voltunk majd szakitottunk a tavolsag miatt.
Nekem voltak kapcsolataim es neki is.
De akarhany kapcsolatunk volt megcsaltuk egymassal oket. Es meg mindig szerettem es o is engem. De nem jottunk ossze ujra. Aztan volt egy kihagyasunk 3 evig nem beszeltunk majd hirtelen megint felbukkantunk egas eleteben egy kozos baratunk altal.
Ujra jokat beszelgetunk es nagyon sokat. De tisztaztam vele hogy nem szeretnem elrontani a mostani kapcsolatom hiszen 3 eve lesz.
De amiota febukkant elkezdett idegesiteni a parom, es rengeteg rossz gondolatom van.
Azt erzem vele szeretnek beszelni. Rettento sok a kozos bennunk.
Ez milyen karmikus szal lehet? Illetve mennyire eros?
Nagyon fontos nekem. Mai napig. Olyan mintha nelkule nem lenne teljes az eletem.
Sot szinte olni tudnank egymasert.
Ez milyen karma lehet?
Hosszu velemenyeket szeretnek errol olvasni.
Es akik jartasak vagy erdeklodoek a karma irant es a reinkarnacio irant. Elore is koszonom!
19/n
Először is magaddal kell tisztába jönnöd.
Mit akarsz az életben, mit akarsz a jelenlegi kapcsolatodtól, van-e jövője, mit akarsz egy jövőbeli kapcsolattól.
Karmikus minden. MINDEN cselekedet.
Mert mindnek vannak következményei.
Innen kiindulva pedig egyszerű a képlet: melyik kimenetel a leginkább építő, legjobb kimenetelű mindenki számára?
Melyik lenne a legbölcsebb döntés, és _szerinted_.
Hogy más mit tenne az itt most nem releváns, mert az nem az épülésedet/teket szolgálja.
Gondold át jól azt, hogy milyen lenne az életed és másoké is ha egyik vagy másik döntést hozod meg.
És mindezt milyen szándékkal teszed.
Koszonom kedves valaszado!
Varom a tovabbi kommenteket. De ez elgondolkoztat koszonom.
Akit szeretsz azzal van dolgod
A karma már csak ilyen
Persze ez nem azt jelenti, hogy feltétlenül vele leszel gazdagabb....
Csak azt hogy vele kell valamit megélned. döntsd el kit szeretsz!
Utána lehet azon tűnődni mit akarsz a biztosat vagy a bizonytalant.
Ja és azt sem tudhatod hogy meddig tart. lehet hogy 2 hónap lehet hogy sokkal több
A karma a megoldásról szól és nem a taktikáról
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!