Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Ha valaki nem akar élni és...

Ha valaki nem akar élni és megöli magát az büntetésből tényleg egy még rosszabb életben jön ide vissza?

Figyelt kérdés
Mit gondolsz? És ha nem hajlandó rá nem akarja? És ha megszökik mert annyira nem akar ide vissza jönni akkor elkapják be fogják? Vagy mi lesz?

2021. ápr. 21. 18:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
31%
Meg eddig nem jott vissza senkisem ! 😩
2021. ápr. 21. 18:38
 2/11 A kérdező kommentje:
Dehogynem, csak más testben.
2021. ápr. 21. 18:38
 3/11 anonim ***** válasza:
83%
Ki tudja hogy van ez. De az biztos hogy ebben az életben nem úszunk meg semmit. A gondokat azért kaptuk hogy megoldjuk, mert ha örökké menekülsz akkor annál rosszabb lesz. Ilyen az orvosi, meg emberi test problémái, vagy ilyen az emberi kapcsolatok is, vagy pedig ha nem végezted el a szakmát akkor elkell végezned valami mást vagy egyetem vagy egyéb, ki tudja mindenkit személyesen érint az élet. Nemtől, kortól független. Adsz és kapsz ez is működik.
2021. ápr. 21. 18:39
 4/11 anonim ***** válasza:
Nem, csak hát visszajön, mert elvileg az elvállalt életfeladatait teljesítenie kell /kéne; de saját dolgát nehezíti meg, mert minden élethez új feladatok is járnak; tehát megkapja újra ugyanazokat a feladatokat; amit előző életében nem oldott meg, nem teljesített; és még plusz terheket is kap hozzá. Tehát nem éri meg. Tehát pl ha megígérte, hogy valakinek megtanít valamit; vagy ilyesmi. Tehát akkor ugyanazt a feladatot visszakapja; és minden új élethez jönnek még új feladatok is tehát. Ezesetben pedig pluszba'.
2021. ápr. 21. 18:45
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

*Ja és ez nem biztos, én csak ezt hallottam.

De egyébként szal azt hiszem, Nem kötelező visszaszületni megint, de tehát ha megint leszületsz, azt hiszem, megkapod a félbehagyott életed feladatait is. De ezek tehát nem biztosak, én nem értek hozzá, de lehet. Szal hogy akár még lehetséges is. De én nem tudom.

2021. ápr. 21. 18:47
 6/11 A kérdező kommentje:
De ha valaki nem tud megbirkózni valamivel akkor egy még nehezebb helyzettel hogyan tudna? Nincs sok értelme. És miért kötelező ezeket teljesíteni? Ki teszi azzá?
2021. ápr. 21. 18:50
 7/11 anonim ***** válasza:

Hát, ezek ilyen magaddal szembeni elvárások is lehetnek, hogy nem tom, a te saját "becsületbeli ügyed", hogy amit elvállaltál , akkor abba tényleg beleállsz; vagy lehet ez is valami Univerzális princípium, alapelve az Univerzumnak, energiáknak, de tehát nem tudom pontosan, hogy vannak ezek.

Mert szal pl az van, hogy minden mindennel összefügg, és hogyha te pl nem vagy ott valahol, akkor nem tudsz valakinek megtanítani valamit ami által ő pl nagyobb bajba kerülhetett volna, mintha ottvagy, és te elmondod neki a saját példádat, vagy, hogy mit láttál máshol; vagy pl látja maga előtt, hogy pl te hogy oldod meg azt a szituációt; és tehát ha ő ezeket nem látja, mert nem vagy ott, akkor nem tudja rajtad keresztül, általad megtanulni; és akkor ha ő nem oldja meg azt a saját helyzetét, akkor beindul a láncreakció, és csomó minden máshogy történik, mint ahogy az emberek /a lelkek/szellemek tervezték születésük előtt; és akkor már a végén senki nem azt tapasztalja meg, amiért leszületett; és akkor tehát pl ez lehet az őrangyaloknak is egy nehéz feladat, hogy pl egy esetleges ilyen esetnek az ellenére mindenki mást az útján (a saját útján) tartani.

2021. ápr. 21. 19:04
 8/11 anonim ***** válasza:

A karma a jelenben hozott tetteink jővőbeli kivetülése?

Tehát akkor az öngyilkosságnak is van következménye.

Milyen tett ez negatív vagy pozitív?

Negatív de kivételes esetben lehet pozitív is.

Szóval szerintem van következménye kell lennie.

Én azt vallom hogy:

Ha nem akar ide visszajönni mert nem vállalja a felelősséget mert tudja mit követett el az kezd el másokra ráakaszkodni és ártani gonoszkodni súgdolózni.

2021. ápr. 21. 19:26
 9/11 Grimfox ***** válasza:
100%
Nem büntetésből lesz rosszabb az élete. Az élete, ami öngyilkossághoz vezet korábbi rossz döntések miatt rossz. Akár az adott életben, akár korábbiakban. Ha ezt még megtoldja egy öngyilkossággal, akkor még halmoz a sok rosszra egy adagot. Ez nem büntetés. Csak egyre több trágyát lapátol az illető a taligájára, és tolja tovább. Nem valaki, vagy valami bünteti ezzel. Ez mind csak passzív következmény. De igen, tényleg rosszabb élete lesz, ha azért dobja el a jelenlegit, mert rosszul érzi magát benne, és menekül. Az öngyilkosság azért pakol elég sokat erre a képzeletbeli trágyataligára, mert elmenekülsz a jelenlegi életed terhei elől, azaz azok semmit sem csökkennek. Ugyanakkor borzalmas érzelmeket viszel magaddal a halálba, ezek a döntés mögött álló motiváló tényezők. Ez még egy lapát. A problémák, kellemetlenségek, szenvedés, gyász, stb, amit a környezetednek okozol az önkezű halállal pedig ki tudja hány plusz lapát.
2021. ápr. 21. 19:31
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem hinném, mert ez a dolog olyan beszükült tudatállapotban történik, például mit tennél, ha elviselhetetlen fájdalmaid lennének és nincs senki,semmi ami megszüntesse? Persze az agyunk olyan jó hozzánk, hogy ilyenkor kikapcsol, ha akkora a fájdalom elájuluk. S ha egy olyan élethelyzetbe kerülsz, ahol tudod kegyetlen kínzások várnak rád, de adnak egy megtöltött fegyvert.

A valódi öngyilkosság olyan beszükült tudatállapotban történik, hogy azt sem tudod mit csinálsz. Teljesen zombi olyankor az ember. A fenti példában viszont nagyon is tudatában van, mit tesz.

2021. ápr. 21. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!