Ha valaki nem akar élni és megöli magát az büntetésből tényleg egy még rosszabb életben jön ide vissza?
*Ja és ez nem biztos, én csak ezt hallottam.
De egyébként szal azt hiszem, Nem kötelező visszaszületni megint, de tehát ha megint leszületsz, azt hiszem, megkapod a félbehagyott életed feladatait is. De ezek tehát nem biztosak, én nem értek hozzá, de lehet. Szal hogy akár még lehetséges is. De én nem tudom.
Hát, ezek ilyen magaddal szembeni elvárások is lehetnek, hogy nem tom, a te saját "becsületbeli ügyed", hogy amit elvállaltál , akkor abba tényleg beleállsz; vagy lehet ez is valami Univerzális princípium, alapelve az Univerzumnak, energiáknak, de tehát nem tudom pontosan, hogy vannak ezek.
Mert szal pl az van, hogy minden mindennel összefügg, és hogyha te pl nem vagy ott valahol, akkor nem tudsz valakinek megtanítani valamit ami által ő pl nagyobb bajba kerülhetett volna, mintha ottvagy, és te elmondod neki a saját példádat, vagy, hogy mit láttál máshol; vagy pl látja maga előtt, hogy pl te hogy oldod meg azt a szituációt; és tehát ha ő ezeket nem látja, mert nem vagy ott, akkor nem tudja rajtad keresztül, általad megtanulni; és akkor ha ő nem oldja meg azt a saját helyzetét, akkor beindul a láncreakció, és csomó minden máshogy történik, mint ahogy az emberek /a lelkek/szellemek tervezték születésük előtt; és akkor már a végén senki nem azt tapasztalja meg, amiért leszületett; és akkor tehát pl ez lehet az őrangyaloknak is egy nehéz feladat, hogy pl egy esetleges ilyen esetnek az ellenére mindenki mást az útján (a saját útján) tartani.
A karma a jelenben hozott tetteink jővőbeli kivetülése?
Tehát akkor az öngyilkosságnak is van következménye.
Milyen tett ez negatív vagy pozitív?
Negatív de kivételes esetben lehet pozitív is.
Szóval szerintem van következménye kell lennie.
Én azt vallom hogy:
Ha nem akar ide visszajönni mert nem vállalja a felelősséget mert tudja mit követett el az kezd el másokra ráakaszkodni és ártani gonoszkodni súgdolózni.
Nem hinném, mert ez a dolog olyan beszükült tudatállapotban történik, például mit tennél, ha elviselhetetlen fájdalmaid lennének és nincs senki,semmi ami megszüntesse? Persze az agyunk olyan jó hozzánk, hogy ilyenkor kikapcsol, ha akkora a fájdalom elájuluk. S ha egy olyan élethelyzetbe kerülsz, ahol tudod kegyetlen kínzások várnak rád, de adnak egy megtöltött fegyvert.
A valódi öngyilkosság olyan beszükült tudatállapotban történik, hogy azt sem tudod mit csinálsz. Teljesen zombi olyankor az ember. A fenti példában viszont nagyon is tudatában van, mit tesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!