Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Hogy lehet azt megállapítani...

Hogy lehet azt megállapítani akár csak nagyjából is hogy ez most hanyadik életem lehet nekem?

Figyelt kérdés
Van valami módszer erre? Mondjuk aki mindenben sikeres az lehet azért van mert már sok élete volt és sokat tanult. Aki meg szerencsétlen az meg azért mert még most kezdett. Vagy ez hülyeség? Valaki elmagyarázza? Köszönöm.

2021. ápr. 18. 11:40
 1/9 anonim ***** válasza:
89%
Nincs ilyen módszer és teljesen lényegtelen hanyadik.
2021. ápr. 18. 11:51
 2/9 Grimfox ***** válasza:
64%
Egy módszer van. A megvilágosodás pillanatában az egyén látja az összes előző életét. Azon kívül számolhatsz is persze. Ha a korai emberősöket is embernek tekinted, akkor olyan 4 millió évet számolhatsz. Vedd alapul mondjuk azt, hogy átlagban 40-50 évet éltél. (kezdetben valószínű kevesebbet, később többet). Nézd meg, hányszor fér bele a 4millió évbe ez a 40-50 év. Ez ad egy elég nagy számot. Pontatlan, de nagy számot. Ilyen nagyságrendben gondolkodj minden ember esetében.
2021. ápr. 18. 12:04
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Grimfox, ami számolási módszert te javasolt, az alapján azt feltételezed, hogy a halál pillanatában ismét egy testbe kerülünk? Ez pedig nem biztos, hogy így van, a teozófusok se állítják ezt. (Azért hivatkoztam rájuk, mert a minap éppen őket emlegetted, más kontextusban)
2021. ápr. 18. 12:37
 4/9 Grimfox ***** válasza:
100%
Valóban így van. Ezért is mondtam, hogy nagyságrendi számot fog így kapni. Az életek nagy részében valószínű a felnőttkort sem érte el. Két élet között sok év is eltelhet, karmától függően. A számolgatás fölöslegességét akartam nagyjából érzékeltetni. Az sem biztos, hogy 4 millió évre vissza lehet menni az emberi reinkarnációkkal. Mint ahogy az sem, hogy még ennél is régebb kezdődött. A hangsúly a hatalmas számokon volt.
2021. ápr. 18. 12:48
 5/9 anonim ***** válasza:
Értem. Köszi
2021. ápr. 18. 12:54
 6/9 anonim ***** válasza:
85%
Minden "életünk" vagy inkább megtestesülésünk egyszerre zajlik. Csak emberi agyunk, mivoltunk állítja kronológiai sorrendbe.
2021. ápr. 18. 13:06
 7/9 anonim ***** válasza:
Dobókockával.
2021. ápr. 18. 15:39
 8/9 anonim válasza:
78%
Valoszinu ez az első életed és az utolsó is...
2021. ápr. 20. 12:54
 9/9 anonim ***** válasza:
Hatnál a pont.
2021. ápr. 22. 04:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!